Kunstgras

Riant kunstgras gazon Oosterhout

Geplaatst: 22/05/2020 Aangepast: 21/12/2021

700 m² groot gazon bij prachtige villa

Gras en Groen kreeg het vertrouwen van de klant voor de aanleg van dit 700 m² grote kunstgras gazon. Dat we niet teleur hebben gesteld weten we inmiddels zeker. Dankzij deze opdracht hebben wij zowel bij de buurman als enkele andere adressen uit zijn netwerk eveneens de aanleg van kunstgras mogen verzorgen.

Na eerder een online offerte te hebben aangevraagd heeft de klant ervoor gekozen een bezoek te brengen aan de showtuin. Tijdens dit bezoek heeft hij zijn definitieve keuze gemaakt. Na het nauwkeurige inmeten op locatie en bestellen van voldoende rollen kunstgras konden de medewerkers van Gras en Groen aan de slag.

In twee dagen tijd is dit prachtige gazon aangelegd. Rondom het volledige gazon is ervoor gekozen gegalvaniseerde metalen kantopsluiting te plaatsen. Hierdoor is een fysieke afscheididng gevormd en kunnen er bovendien prachtige rechte lijnen worden gevormd. Rondom bomen is gekozen voor de kunststof kantoplsuiting in combinatie met split. Hierdoor kunnen de wortels ademen, maar blijft onkruid uit het gazon geweerd.

Benieuwd naar ons kunstgras?

Vraag dan online kunstgras stalen aan en ontvang de door u geselecteerde stalen binnen enkele dagen in huis. Gras en Groen kan u geheel ontzorgen en alle werkzaamheden aan en rond uw kunstgras gazon uit handen nemen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showtuin van Gras en Groen waar u alle soorten in de buitenlucht kunt bekijken en voelen!

Lees meer over kunstgras van Gras en Groen.

Soortgelijke projecten

Alle projecten