Landelijke tuin

Tuin in landelijke sfeer Den Dungen

Geplaatst: 17/02/2016 Aangepast: 15/12/2023

In het vroege voorjaar zijn de hoveniers van Gras en Groen hard aan het werk geweest in Den Dungen. Bij de aanleg van deze landelijke tuin in Den Dungen zijn de wensen van de klant verwerkt tot een parkachtige tuin. De gelegde graszoden in combinatie met het slingerpad dwars door de tuin laten het op een park lijken. Open, groen en onderhoudsvriendelijk kenmerken de tuin.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Direct aan de woning en onder de geplaatste schuur/ overkapping heeft Wouter Brands keramische tegels gelegd. Onderhoudsvriendelijk doordat het terras is gevoegd en dankzij het gladde oppervlak eenvoudig te reinigen.

Met behulp van flexibele kantopsluiting zijn de grindpaden gevormd. Waardoor er een duurzame fysieke afscheiding is tussen het gazon en het grind. Het gaashekwerk dat rondom is geplaatst vormt een ondoordringbare afscheiding van de tuin. De hedera die aangeplant is zal ervoor zorgen dat er een groene omheining ontstaat.

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten