Overkappingen

Comfort dankzij glazen schuifwanden in Den Bosch

Geplaatst: 01/06/2021 Aangepast: 14/12/2023

Vier seizoenen lang genieten!

Het buitenleven geeft een gevoel van vrijheid en zorgt voor een extra beleving van de tuin. Deze overkapping is dankzij de glazen schuifwanden een heerlijke buitenkamer. Met glazen schuifwanden en een elektrische heater is het genieten van de tuin niet meer gebonden aan een korte periode met warme zomeravonden.

Gras en Groen heeft deze douglas houten overkapping met veel zorg en aandacht gebouwd in Den Bosch. Met de berging is er net dat kleine beetje extra opbergruimte gerealiseerd die wenselijk is om de tuin opgeruimd te houden. De duurzame In-Lite led-verlichting maakt de intieme sfeer onder de overkapping helemaal af. Dé plek om te zijn buiten, waar iedereen zich meteen thuis voelt!

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten