Moderne tuin

Moderne tuin met Douglas overkapping

Geplaatst: 01/03/2023 Aangepast: 15/12/2023

Moderne tuin met Douglas overkapping in Vlijmen

Bij dit project in Vlijmen staat de overkapping centraal in de tuin. Het strakke en moderne design van de tuin sluit aan op de strak afgewerkte overkapping.

Wat ook een bijzonder element uit deze tuin is zijn de plantenbakken. De tegels zijn om de polyester plantenbakken heen gelegd. Hierdoor blijvende strakke lijnen bestaan. Ondanks dat er weinig groen in de tuin te vinden is zorgen de verhoogde plantenbakken met siergrassen voor de sfeer in de tuin.

Bij deze tuin hebben wij ook de schutting geplaatst. De Red Class Wood Antraciet schutting is afgestemd op de overkapping waardoor er nog meer een geheel ontstaat.

"Ze luisteren naar je wensen, de communicatie is perfect."

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Rosmalen, oktober 2022

'Ik heb Gras en Groen als een heel fijn bedrijf ervaren. Ze luisteren naar je wensen, de communicatie is perfect. Alles is netjes afgehandeld en de kwaliteit is naar mijn inziens heel goed. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.'

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten