Tuinprojecten

Tuinrenovatie compleet met overkapping

Geplaatst: 01/09/2022 Aangepast: 08/11/2022

Tuinrenovatie compleet dankzij overkapping met glaswanden

Gras en Groen heeft bij dit project gezorgd voor een complete tuinrenovatie. Voor de groene aanblik van de tuin is de schutting met hedera behouden. Met een keramisch terras aan de woning en achterin de tuin zijn er een tweetal terrassen gecreëerd. Genieten van het ochtendzonnetje of juist de schaduw opzoeken in de zomer, beide zijn mogelijk. De terrassen zijn verbonden met een pad van oud gebakken waaltjes. De combinatie van een strakke en moderne tegel met de gebakken waaltjes is altijd zeer geliefd.

Achterin de tuin is er een terrasoverkapping gerealiseerd met een kleine berging voor wat extra opbergruimte. Dankzij de glazen schuifwanden is de overkapping met een kleine terrasverwarmer zeer behaaglijk, ook in de avonden of op een herfstdag!

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze tuin met overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten