Moderne tuin

Tuinrenovatie compleet met overkapping

Geplaatst: 01/09/2022 Aangepast: 15/12/2023

Tuinrenovatie compleet dankzij overkapping met glaswanden in Eindhoven

Gras en Groen heeft bij dit project gezorgd voor een complete tuinrenovatie. Voor de groene aanblik van de tuin is de schutting met hedera behouden. Met een keramisch terras aan de woning en achterin de tuin zijn er een tweetal terrassen gecreëerd. Genieten van het ochtendzonnetje of juist de schaduw opzoeken in de zomer, beide zijn mogelijk. De terrassen zijn verbonden met een pad van oud gebakken waaltjes. De combinatie van een strakke en moderne tegel met de gebakken waaltjes is altijd zeer geliefd.

Achterin de tuin is er een terrasoverkapping gerealiseerd met een kleine berging voor wat extra opbergruimte. Dankzij de glazen schuifwanden is de overkapping met een kleine terrasverwarmer zeer behaaglijk, ook in de avonden of op een herfstdag!

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze tuin met overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten