Moderne tuin

Moderne gezinstuin Engelen

Geplaatst: 11/05/2018 Aangepast: 15/12/2023

Bij een gezin is de tuin vaak het domein van de kinderen. Buiten kunnen spelen zonder passerende auto’s is natuurlijk een geruststellende gedachte voor ouders. Toch willen ook zij natuurlijk kunnen genieten in de tuin bij mooi weer.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

In deze tuin in Engelen is gelet op de wensen van de ouders, maar ook rekening gehouden met de kinderen. Het kunstgras geeft genoeg mogelijkheden om te spelen en bij mooi weer zelfs een badje op te zetten. En dit zonder het gazon te beschadigen met de kans op kale plekken.

Gekozen materialen en beplanting zorgen voor weinig onderhoud. Vanwege het drukke gezinsleven is ervoor gekozen duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen te gebruiken. De grotendeels groenblijvende beplanting zal ervoor zorgen dat de border dichtbezet is met groen en onkruid dus geen kans krijgt.

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten