Stadstuin

Stadstuin voor het hele gezin

Geplaatst: 26/07/2023 Aangepast: 15/12/2023

Gezellige tuin voor het hele gezin bij karakteristieke jaren '30 woning in Eindhoven

Kenmerkend voor tuinen bij een jaren '30 woning zijn de betonnen schuttingen, gemetselde schuurtjes en zeker ook de diepte van de tuin. 
Volop ruimte dus om achterin de tuin een terrasoverkapping te plaatsen. Een heerlijke plek om te ontspannen en de spelende kinderen in de gaten te houden.

Direct aan het huis is een sfeervol terras gevormd met keramische tegels. Een keramisch terras heeft tal van voordelen zeker ook voor een gezin:

  • Geen opstaande randen dankzij gestabiliseerde ondergrond
  • Tegels zijn eenvoudig te reinigen en worden niet glad
  • Het terras wordt gevoegd en laat geen ruimte voor onkruid

De tuin is een fijne en veilige plek om te spelen voor opgroeiende kinderen. Bij dit jonge gezin is daar extra rekening mee gehouden door kunstgras te leggen. Deze zachte ondergrond leent zich uitstekend voor allerlei spelletjes en ziet er bovendien altijd groen uit. 

"Super blij met onze tuin."

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Eindhoven, juli 2023.

Super blij met onze tuin! Een eerlijk bedrijf dat vakwerk levert. Er wordt goed meegedacht met het ontwerp, meerdere keren langsgekomen om eventuele aanpassingen te bespreken en alle afspraken worden nagekomen. Erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Zowel de hoveniers als timmermannen zijn echte vakmensen die tijdens het aanleggen van de tuin goed communiceren om alles zo goed mogelijk op te leveren.'

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten