Dakterras tuin

Prachtige daktuin Gasthuiskwartier ‘s-Hertogenbosch

Geplaatst: 15/06/2020 Aangepast: 15/12/2023

Laat uzelf verrassen door de ongekende mogelijkheden die onze hoveniers hebben weten te benutten op deze daktuin in hartje Den Bosch. In het Gasthuiskwartier vindt u dit ruime oppervlak met uitzicht op de Sint Jan. De hoveniers van Gras en Groen zorgden er met een breed spectrum aan diensten dan ook voor dat deze daktuin de waarde krijgt die het verdient.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Keramische terrastegels

De keramische tegels zullen u, wanneer u onderstaande foto’s bekijkt, vast niet ontgaan zijn. De tegels zijn voor de klant essentieel om gemakkelijk door te tuin te bewegen, maar het geeft de daktuin ook een bijzondere, hoogwaardige uitstraling. De combinatie van lichte en donkere stenen zorgt bovendien voor een mooi contrast. Bij de aanleg op een dakterras worden de tegels gelegd op tegeldragers. Op die manier verzorgen wij een vlakke ondergrond!

Zwart gebeitste douglas houten pergola

De zwart gebeitste douglas pergola is een ware blikvanger binnen deze daktuin. Het biedt de planten de mogelijkheid om te groeien, maar biedt bij zon ook enige bescherming.

Plantenbakken en gashaard Adezz

Één van de hoogtepunt binnen deze daktuin zijn de plantenbakken en gashaard van Adezz. Zij geven de tuin een klassieke en exclusieve uitstraling, en zijn tevens zeer onderhoudsvriendelijk. En zeg nu zelf, wat is er nu gezelliger én comfortabeler dan op een mooie avond genieten van het mooie uitzicht en een haard?

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten