Overkappingen

Comfortabel genieten in Waalre

Geplaatst: 25/11/2021 Aangepast: 14/12/2023

Uniek design in sfeervolle tuinkamer

Wij streven ernaar om voor elke overkapping of tuinkamer een uniek ontwerp te maken. Dat is geen doel op zich, maar geeft vaak wel een extra beleving. In Waalre hebben onze timmermannen weer een staaltje vakwerk afgeleverd. De combinatie van de kleuren van het grijze steigerplanken met het warme douglas hout is erg fraai!  

De douglas houten overkapping is afsluitbaar gemaakt met de glazen schuifwanden. Deze komen steeds vaker terug in de overkappingen die wij plaatsen. Ze zorgen voor het nodige comfort tijdens wat koelere avonden en zijn bovendien verrassend betaalbaar. De tuinkamer is zo van waarde in alle vier de seizoenen!   

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten