Dakterras tuin

Hoogwaardig dakterras Den Bosch

Geplaatst: 10/10/2017 Aangepast: 15/12/2023

Een tuin aanleggen zoals op de begane grond is niet mogelijk, maar toch is er op een dakterras ook ontzettend veel mogelijk. Een dakterras kan aangelegd worden als een volwaardige tuin, compleet met beplanting en terrassen.

De kasteeltjes in Engelen bij ’s-Hertogenbosch zijn een bekend werkterrein van Gras en Groen. Inmiddels zijn een groot aantal van de zeer ruime dakterrassen door onze hoveniers aangelegd. In het najaar van 2017 legden wij dit dakterras aan. Een zeer hoogwaardig dakterras dat qua uitstraling en gebruikte materialen past bij het penthouse.

Cortenstalen keerwanden

Beplanting is vaak een essentieel onderdeel van de tuin. Dankzij de cortenstalen keerwanden zijn verhoogde borders gemaakt. De keerwanden krijgen door oxidatie de kenmerkende roestkleur en fantastische uitstraling. Nadat de muren zijn beschermd tegen het vocht zijn de bakken gevuld met potgrond. Na het aanplanten zijn de borders afgestrooid met lavasteen om uitdroging en onkruidgroei tegen te gaan.

Hardhout buitenpakket

Een hoogwaardig terras is aangelegd met IPE hardhout. Het buitenparket heeft een fantastische uitstraling en heeft duurzaamheidsklasse 1. IPE heeft een schitterende, roodbruine kleur is een stabiele hardhoutsoort met lange levensduur.

In-lite verlichting

In het buitenparket is Led-verlichting verwerkt van in-lite. Deze verlichting maakt opstapjes zichtbaar, brengt sfeer en zorgt bij de aanblik vanuit binnen voor een dieptewerking.

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten