Overkappingen

Fraaie afwerking lessenaarsdak in Wijchen

Geplaatst: 06/07/2021 Aangepast: 20/02/2023

Houten overkapping met lessenaarsdak 

Alleen al het uitzicht op deze overkapping tuin gesitueerd aan de achterzijde van de tuin is fantastisch. Tel daar het genot bij op en u kunt zich voorstellen hoe tevreden onze klanten zijn met hun aankoop.

Gras en Groen heeft deze fraaie overkapping geplaatst in Wijchen. Het lessenaarsdak zorgt voor een vriendelijke aanblik van de houten overkapping die met een zinke goot en regenpijp op een zeer nette wijze is afgewerkt. 

De berging van drie bij drie meter biedt voldoende opbergruimte voor de tuinkussen, maar ook voor een extra koelkast voor heerlijk coole drankjes in de zomer. Is dat niet genieten?

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten