Overkappingen

Vrijstaand in het groen in Vught

Geplaatst: 10/11/2021 Aangepast: 14/12/2023

Volop licht op overdekt terras

Deze vrijstaande douglas overkapping in Vught gemaakt door Gras en Groen levert een heerlijke plek op achter in de tuin. De drukke werkdag is snel vergeten zodra u in de luxe bank gaat zitten met uitzicht op al het groen. Vervolgens vanuit de keuken de maaltijd serveren en dan tot in de late uurtjes genieten met elkaar.

Voor een sfeervolle ruimte is een goede afstemming van licht van belang. De duurzame In-Lite verlichting en polycarbonaat lichtstraat dragen hier zeker aan bij. Zowel overdag als in de avond zal er voldoende lichtinval zijn onder de houten overkapping. De combinatie van zwart en blank douglas hout samen met de vaste lamellenwand zorgen voor een stijlvol geheel. De binnenkant is afgewerkt met zilvergrijze steigerplanken.

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten