Overkappingen

Overkapping met glaswanden en buitenkeuken

Geplaatst: 21/07/2023 Aangepast: 15/12/2023

Overkapping met glazen schuifwanden met buitenkeuken voor BBQ liefhebber in Ammerzoden

Voor de echte BBQ liefhebber kan de zomer natuurlijk niet lang genoeg duren. In Ammerzoden is het uitoefenen van deze hobby met de daarbij horende gezelligheid niet langer seizoensgebonden!

Gras en Groen heeft in Ammerzoden deze overkapping gerealiseerd rekening houdend met alle wensen. Zo is er een kleine berging aan de zijkant en een doorkijk naar de achterliggende weilanden. Toch springt de buitenkeuken het meest in het oog. Een keukenopstelling die geheel in stijl is, zelf met een afzuigkap. Dankzij de glazenschuifwanden is dit ook in de winter een heerlijke en gezellig plek!

"Super tevreden met het uiteindelijke resultaat van onze overkapping."

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Ammerzoden, Juli 2022

'Super tevreden met het uiteindelijke resultaat van onze overkapping. Uitgevoerd door representatieve vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ook als er een probleem is zijn ze pas tevreden als de klant dat ook is, die instelling kom je niet vaak meer tegen helaas.'

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Heeft u speciale wensen op het gebied van het realiseren van een overkapping in uw tuin? Wij ontzorgen u echt compleet. Bij deze overkapping hebben onze hoveniers de keramische tegelvloer en poeren gezet. Daarbij is al rekening gehouden met de elektra die door de timmermannen in de wanden is verwerkt en door onze elektricien is aangesloten. 

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten