Zweeds rabat schutting

Wilt u een Zweeds rabat schutting laten plaatsen als tuinafscheiding in uw tuin?  Dankzij een speciale manier van zagen en schaven worden de Zweedse potdeksel planken gevormd. Deze planken worden toegepast als wand van overkappingen en tuinhuisjes, maar kunnen horizontaal bevestigd ook uitstekend dienst doen als een Zweedse rabat schutting.

Gras en Groen zorgt op een vakkundige wijze voor de montage bij u thuis. Onze ervaren timmermannen laten u genieten van uw eigen en unieke Zweeds rabat schutting.

Unieke kenmerken Zweeds rabat schutting

  • Duurzaam douglas of verduurzaamd vurenhout
  • Het kunstmatig gedroogde hout werkt nauwelijks
  • Planken grijpen in elkaar wat zorgt voor het potdeksel effect
  • Staanders worden uit het zicht geplaatst
  • Heeft een unieke en landelijke uitstraling

Schutting Zweeds rabat laten plaatsen

Heeft u een tuin met een landelijke uitstraling? Zweeds rabat sluit daar op een perfecte wijze bij aan. Dankzij een horizontale bevestiging tegen een houten frame ontstaat er een schutting in een landelijke stijl!

Kenmerkend voor het Zweeds rabat zijn de schuine, naar onder breder wordende planken. Zweeds rabat is in tegenstelling tot dubbele rhombus en Deens rabat uitsluitend geschikt voor horizontale bevestiging. Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende houtsoorten:

  • Douglas
  • Grijs gespoten vuren
  • Zwart gespoten vuren
Zweedsrabat1 • Gras en Groen website

Potdeksel schutting laten plaatsen

Eén van de fraaie aspecten van de potdeksel schutting is dat wij de palen volledig uit het zicht monteren. De potdeksel schutting bestaat dus uit een tuinwand zonder dat deze onderbroken wordt door palen.

Wij starten met het plaatsen van de staanders en deze worden onderling verbonden met geïmpregneerde grenen balken. Tegen deze balken worden de potdekselplanken horizontaal bevestigd. 

De bovenzijde werken wij netjes af met een afdeklat, maar deze kunnen wij ook naar wens hoogwaardig afwerken met een zinken lijst. Dat voorkomt het inregenen van de planken en ziet er dus ook hartstikke chique uit!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Poort bij uw Zweeds rabat schutting

Wilt u uw Zweedse rabat schutting helemaal in stijl afmaken? Onze timmermannen kunnen ook zorgen voor een bijpassende poort. Deze wordt op maat gemaakt voor uw potdeksel schutting. Wij zorgen ervoor dat de planken horizontaal aansluiten bij de lijnen van uw schutting met Zweedse rabatdelen.

Type poort Prijs
Zweeds rabat - Douglas € 1.050,-
Zweeds rabat - Grijs vuren € 1.050,-
Zweeds rabat - Zwart vuren € 1.100,-

Schutting Zweeds Rabat dubbelzijdig?

Uw Zweedse rabat schutting kan zowel enkel- als dubbelzijdig worden afgewerkt. Het Zweedse rabat in blank douglas, zwart of grijs vuren kan zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde bevestigd worden.

Maar als uw buren één van de andere designs willen dan kan dat ook. Wij monteren aan de andere zijde net zo makkelijk hout met een deens rabat of dubbel rhombus profiel. De keuze is dus aan u. Hebben u en uw buren niet dezelfde smaak? Dan kunt u toch nog beide genieten van een unieke rabat schutting met een chique design!

Bekijk deze schutting in onze showtuin!

Zweedsrabatschutting2 • Gras en Groen website
Vraag schutting offerte aan!