Stadstuin

Stadstuin met unieke eyecatcher Sint-Oedenrode

Geplaatst: 06/06/2019 Aangepast: 15/12/2023

Een echte klassieke stadstuin in een modern jasje. Zo mogen we deze sfeervolle ruin in Sint-Oedenrode wel omschrijven. Na een fraai tuinontwerp heeft Gras en Groen de tuin een complete make-over gegeven. 

Cortenstalen vijverrand

Deze stadstuin is met haar groene oase en mooie vijver een echte lust voor het oog. De vijver is hierbij de grote blikvanger van de tuin. Doordat hij gemaakt is van cortenstaal is deze schitterend van kleur met de mooie, warme uitstraling. Tevens zorgen de sierbestrating en de beplanting voor een geheel dat mooi aansluit op elkaar. 

Dankzij de gemaakte keuzes in het tuinontwerp is er een zeer sfeervolle stadstuin ontstaan. De uitnodigende opstelling van het terras lijkt een garantie voor gezellige zomeravonden. Tegelijkertijd is het onderhoud dat de tuin vraagt binnen de "perken" gebleven, zonder in te leveren op het groen en een natuurlijke uitstraling!

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten