Overkappingen

Tuinrenovatie fase twee met overdekt terras

Geplaatst: 01/07/2022 Aangepast: 15/12/2023

Tuinrenovatie fase twee met overdekt terras in Rosmalen

Twee jaar geleden legde Gras en Groen een kunstgrasveld aan bij deze tevreden klanten in Rosmalen. Dit jaar kregen wij het verzoek om een chique overkapping te bouwen in het zwart en de bestrating en inrichting van dit gedeelte van de tuin aan te passen.

De combinatie van grijs, wit en zwart geven dit gedeelte van de tuin een hoogwaardige uitstraling. Daarbij zorgt de bestaande coniferenhaag dankbaar voor een dichte tuinafscheiding en privacy. De terrassen grenzen aan de openslaande deuren van de woning waardoor er bij mooi weer een heerlijke verbinding is tussen binnen en buiten!

"Betrouwbaar en heel erg blij met het resultaat!"

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Rosmalen, juli 2022

'Super goede ervaring met het helemaal opnieuw bestraten van onze tuin en een nieuwe overkapping/berging plaatsen. Het hele ontwerp van het begin tot het einde met alle vragen die je hebt duidelijk op de mail gekregen. Staan open voor vragen, denken mee, zeer kundig en professioneel. Prettige, aardige, vrolijke mensen, die je echt willen helpen en heel netjes zijn in de communicatie maar ook in het afwerken van alles wat er gedaan moest worden. Betrouwbaar en heel erg blij met het resultaat! Echt genieten. Bedankt voor alles! Complimenten aan iedereen!'

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten