Overkappingen

Tuinrenovatie fase twee met overdekt terras

Geplaatst: 01/07/2022 Aangepast: 18/10/2022

Tuinrenovatie fase twee met overdekt terras

Twee jaar geleden legde Gras en Groen een kunstgrasveld aan bij deze tevreden klanten in Rosmalen. Dit jaar kregen wij het verzoek om een chique overkapping te bouwen in het zwart en de bestrating en inrichting van dit gedeelte van de tuin aan te passen.

De combinatie van grijs, wit en zwart geven dit gedeelte van de tuin een hoogwaardige uitstraling. Daarbij zorgt de bestaande coniferenhaag dankbaar voor een dichte tuinafscheiding en privacy. De terrassen grenzen aan de openslaande deuren van de woning waardoor er bij mooi weer een heerlijke verbinding is tussen binnen en buiten! 

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten