Collectief een schutting laten monteren

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en staat deze op het punt om gebouwd te worden? Of zijn de contouren zelfs al zichtbaar? Dan is dit wellicht het moment om eens na te gaan denken over de erfafscheiding. Gaat ieder voor zich of kiezen jullie om dit gezamenlijk al collectief te doen?

Gras en Groen Schuttingen helpt u graag wanneer u gezamenlijk met uw buren een nieuwe schutting wilt laten plaatsen. Om u wat meer informatie te geven omtrent het proces rondom het collectief laten plaatsen van schuttingen, hebben wij voor u een uitgebreid stappenplan uitgewerkt.

Stappenplan collectieve aankoop schutting

In vijf eenvoudige stappen begeleiden wij u naar een collectieve aanvraag en een uniform straatbeeld.

  • Stap 1: Hoe vraag ik een offerte aan?
  • Stap 2: Wat houdt het adviesgesprek in?
  • Stap 3: Kan ik mijn individuele wensen doorgeven?
  • Stap 4: Wanneer kan de schutting geplaatst worden?
  • Stap 5: Hoe overtuig ik mijn twijfelende buren?

Stap 1: Hoe vraag ik een offerte aan?

Wanneer u samen met uw buren heeft besloten om gezamenlijk schuttingen te laten plaatsen, is de eerste stap het aanvragen van een offerte. Deze stap is voor ons belangrijk zodat wij een grove inschatting kunnen maken van hetgeen u en uw buren nodig hebben. De offerte aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend en kan op ieder moment worden gewijzigd.

Tijdens het aanvragen van de collectieve offerte vragen wij u het volgende uit te voeren. Ten eerste is het voor ons van belang dat u vermeldt dat het om een collectief project gaat. Daarnaast vult u het totale aantal meters en poorten in, zodat wij meteen kunnen kijken of wij uw materialen op voorraad hebben. Dit zorgt voor een snelle afhandeling van uw offerte, waardoor wij zo spoedig mogelijk met u kunnen gaan plannen!

Collectiefschuttingplaatsen1 • Gras en Groen website

Stap 2: Wat houdt het adviesgesprek in?

De volgende stap is het adviesgesprek met onze productspecialist. Bij het vrijblijvende adviesgesprek is het voor beide partijen prettig om te werken met één vast aanspreekpunt. Dan zijn alle betrokken partijen altijd goed op de hoogte en bent u verzekerd van een zo snel mogelijke afhandeling van uw aanvraag.

Tijdens het adviesgesprek geven wij u uitgebreid informatie met betrekking tot alle beschikbare materialen, het organiseren en plannen van het laten plaatsen van de schuttingen enzovoorts. Uiteraard kan ons aanspreekpunt al uw overige vragen beantwoorden.

Collectiefschuttingplaatsen2 • Gras en Groen website

Stap 3: Kan ik mijn individuele wensen doorgeven?

Nadat u tijdens het adviesgesprek heeft besloten collectief schuttingen te laten plaatsen, helpen wij u met het in kaart brengen van alle individuele wensen van de buren. Sommige buren kiezen voor een uniform straatbeeld, anderen kiezen voor een mozaïek straatbeeld.

Wanneer alle individuele wensen bekend zijn gemaakt, gaan we aan de slag met het zo spoedig mogelijk inplannen van de plaatsing! Uiteraard houden wij rekening met iedereens wensen en kunnen we alle facturen per individu uitsplitsen. Wij doen wat u zelf als het meest prettig ervaart!

Collectiefschuttingplaatsen3 • Gras en Groen website

Stap 4: Wanneer kan de schutting geplaatst worden?

Kan de schutting eerder geplaatst worden dan de oplevering van de woning? Het antwoord is ja. Gras en Groen kan vaak al snel beginnen met het plaatsen van uw schuttingen. Dat komt omdat wij met VCA-gecertificeerde monteurs werken.

Één van de belangrijkste voordelen voor u is dat wij om deze reden het bouwterrein al in een vroeg stadium mogen betreden. Uw schutting kan dus al geplaatst zijn voordat u uw woning daadwerkelijk betrekt. U kunt dus meteen al genieten van alle privacy in uw prachtig omheinde tuin!

Collectiefschuttingplaatsen4 • Gras en Groen website

Stap 5: Hoe overtuig ik mijn twijfelende buren?

Mochten uw buren nog twijfelen maar wilt u graag zo snel mogelijk aan de slag? Dan kunt u ons mailen en dan sturen wij u zo spoedig mogelijk onze digitale flyer die u met hen kunt delen. U kunt ook een bezoek brengen aan onze schutting showtuin. Of bekijk de voorbeelden van onze afgeronde collectieve schuttingprojecten.

Begin nu met de eerste stap!

Kortom, het proces van het collectief laten plaatsen van schuttingen door Gras en Groen is eenvoudig. Binnen slechts vijf stappen bent u voorzien van een prachtig omheinde tuin en kunt u heel erg snel gaan genieten van uw nieuwe huis en kunt u dat bovendien doen in alle privacy. Begin met de eerste stap en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Collectiefschuttingplaatsen5 • Gras en Groen website

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vraag schutting offerte aan!