Natuurlijke tuin

Duurzaam & groen in Berkel-Enschot

Geplaatst: 02/09/2022 Aangepast: 15/12/2023

Voor- en achtertuin duurzaam en groen!

In Berkel-Enschot is het onze hoveniers gelukt om eenheid te creeëren in de voor- en achtertuin. Het terug laten keren van cortenstalen borderranden, grind en waaltjes brengt beide vlakken samen. De ruimte die wordt geboden aan water en groen is opvallend. Dankzij het grind naast de tuinpaden is er veel ruimte voor regenwater om te infiltreren in de bodem. Een duurzame oplossing voor deze tuin waar twee overkappingen de terrassen overdekken en zo veel water afvangen.  

Achterin de tuin hebben onze timmermannen een houten overkapping gerealiseerd. Er is dankbaar gebruik gemaakt van de bestaande schutting en schuur voor een beschutte zitplek. In het keramische terras met hout-look tegels is een uitsparing gemaakt. Hier is een boom geplant die middels een uitsparing in het dak gewoon de hoogte in kan. Een leuk detail in deze groene en duurzame tuin in Berkel-Enschot!

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten