Rabat schutting

Bent u op zoek naar een unieke schutting? Een hoogwaardige rabat schutting of tuinwand die uw tuin een bijzondere uitstraling geeft? Gras en Groen plaatst rabat schuttingen in drie verschillende designs, zoals Zweeds rabatDeens rabat en dubbele rhombus.

Voor de rabat schutting maken wij gebruik van hoogwaardige houtsoorten. Deze zijn speciaal geselecteerd op basis van de uitstraling en duurzaamheid. Wij maken van uw tuinafscheiding een schitterend achtergrond decor voor uw tuin!

Uw rabat schutting plaatsen

Uw exclusieve rabat schutting wordt volledig op maat voor u gemaakt. Op de volgende wijze wordt uw schutting met rabatdelen opgebouwd.

 • Wij maken staanders met sterke, geïmpregneerde houten palen
 • Tussen de palen vormen wij een houten frame
 • Op het houten frame worden de planken bevestigd
 • De bovenzijde wordt voorzien van een afdeklat

Schutting rabatdelen, welke kiest u?

Gras en Groen biedt u de keuze uit rabatplanken in drie verschilllende uitvoeringen. Rabat delen zijn planken die elkaar overlappen en zo een volledig dichte tuinwand vormen. Ideaal voor het creëren van privacy en een unieke schutting te vormen.

Wij bieden rabat schuttingen aan met verschillende profielen:

 • Dubbele Rhombus
 • Deens rabat oftewel Tripple blokprofiel
 • Zweeds rabat
Rabatschutting1 • Gras en Groen website

Rabat schuttingen met verduurzaamd hout

Wij kiezen bij de luxe rabat schuttingen voor behandelde houtsoorten. Het hout blijft daardoor langdurig de gewenste uitstraling behouden, bovendien wordt ook de levensduur verlengd. Houtsoorten van de rabat schuttingen kunnen een tweetal behandelingen ondergaan: Thermisch behandeld of met een komo-goedgekeurde beits. Wij plaatsen exclusieve schuttingen met de volgende houtsoorten:

 • Zwart/ grijs gespoten vuren
 • Thermo grenen
 • Thermo ayous
 • Thermo Fraké
 • Red Class Wood
Rabatschutting2 • Gras en Groen website

Rabat schutting laten plaatsen

Heeft u een keuze kunnen maken uit de verchillende mogelijkheden? Onze timmermannen verzorgen de vakkundige montage van uw rabat schutting. Zo bent u verzekerd van een schitterend afgewerkte rabat schutting.

De montage verzorgen wij met vaste prijzen per strekkende meter. In het onderstaande overzicht kunt u de verschillende soorten rabat schuttingen nog een keer met elkaar vergelijken.

Type rabat schutting Prijs
Deens rabat - Red Class Wood € 240,- p/m¹
Deens rabat - Thermo grenen € 320,- p/m¹
Deens rabat - Zwart vuren € 240,- p/m¹
Dubbel rhombus - Thermo ayous € 575,- p/m¹
Dubbel rhombus - Thermo grenen € 600,- p/m¹
Dubbel rhombus - Thermo Fraké € 575,- p/m¹
Zweeds rabat - Douglas € 260,- p/m¹
Zweeds rabat - Grijs vuren € 260,- p/m¹
Zweeds rabat - Zwart vuren € 260,- p/m¹

Bijpassende exclusieve poort

Wilt u bij uw rabat schutting ook een bijpassende houten poort om dit af te maken? Bij Gras en Groen maken wij deze poorten op maat. In onze houtwerkplaats worden deze speciaal voor uw tuin gefabriceerd.

De poorten worden gevormd met een gagalvaniseerd stalen frame waarin een SKU 2 sterren slot worden gemonteerd. Dit slot is inbraakproof en voldoet ook aan de regels voor uw opstal verzekering.

Type poort Prijs
Deens rabat - Red Class Wood € 1100,-
Deens rabat - Thermo grenen € 1150,-
Deens rabat - Zwart vuren € 1250,-
Dubbel rhombus - Thermo ayous € 1850,-
Dubbel rhombus - Thermo grenen € 1650,-
Dubbel rhombus - Thermo Fraké € 1950,-
Zweeds rabat - Douglas € 1100,-
Zweeds rabat - Grijs vuren € 1100,-
Zweeds rabat - Zwart vuren € 1100,-

Rabat schuttingen in de showtuin 

Overweegt u een rabat schutting te laten plaatsen door Gras en Groen. Bij producten zoals parket brengt u een bezoek aan een showroom om een goed vergelijk te kunnen maken. Voor de rabat schuttingen nodigen wij u niet uit in de showroom, maar in een showtuin. 

In de fraai aangelegde buitenruimte bij ons bedrijfspand hebben wij opstellingen gemaakt met alle schuttingen die wij voor u kunnen plaatsen. U kunt daar een uitstekend vergelijk maken tussen de verschillende soorten en ook geadviseerd worden door onze productkenners.

Lees meer over de showtuin

Rabatschutting7 • Gras en Groen website

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vraag schutting offerte aan!