Tuininrichting

Na het ontwerpen en het aanleggen van de tuin, is het tijd om uw tuin te gaan inrichten. Gras en Groen vervult hierin een mooie rol, waardoor we u van A tot Z kunnen ontzorgen.

We beschikken hierin over samenwerkingen met een groot aantal gerenommeerde partners en leveranciers, zodat we naadloos aansluiten op elke wens en elke tuinstijl. We verzorgen bovendien de levering en de plaatsing, zodat u zelf helemaal nergens meer naar om hoeft te kijken.

Tuininrichting Gras en Groen

  • Op basis van een uitgebreid tuininrichting-plan
  • Alle werkzaamheden in eigen beheer
  • Enorm aanbod aan elementen en blikvangers
  • Samenwerkingen met groot aantal partners en leveranciers
  • 100% tevredenheidsgarantie

Assortiment tuininrichting

Gras en Groen kan de inrichting en verfraaing met prachtige blikvagers voor u verzorgen. Uw tuin is pas helemaal af als deze in de juiste sfeer is gebracht. Denk bij de inrichting aan de volgende artikelen:

Tuininrichting1 • Gras en Groen website
Tuininrichting2 • Gras en Groen website

Cortenstaal

Cortenstaal is mateloos populair. Het roestvormende metaal heeft een prachtige kleur en is prijstechnisch een interessant product. Het is een onderhoudsarme staalsoort die uitermate geschikt is voor buiten. Het dient bijvoorbeeld als borderrand, als bloembak, als materiaal voor verlichting of simpelweg als kunst. Met cortenstaal kunt u vele kanten op.

Lees meer over cortenstaal

Plantenbakken

Plantenbakken, een waardevolle toevoeging voor elke tuin. Of u nou over een landelijke tuin, een moderne tuin, een daktuin of een gezinstuin beschikt; bloembakken maken uw tuin pas écht af. Zeker wanneer u in uw tuin niet gebonden wil zijn aan vaste plaatsen voor uw beplanting, zijn verplaatsbare bloembakken ideaal.

Lees meer over plantenbakken

Tuininrichting3 • Gras en Groen website
Tuininrichting4 • Gras en Groen website

Tuinkachels en houtopslag

Op zoek naar meer sfeer, en uw tuin zodoende nog gezelliger te maken? Denk dan eens aan een tuinkachel. Tuinkachels zorgen voor een geweldige combinatie van warmte en sfeer, en zijn bovendien nog een aantrekkelijk om naar te kijken. Hierdoor beschikt u op over een fantastisch instrument om ‘s avonds wat langer in uw tuin te blijven zitten.

Lees meer over tuinkachels

Tuinverlichting

Voor elk type tuin is tuinverlichting een zeer waardevolle toevoeging. Het zorgt ervoor dat u in de avonduren nog lekker buiten kunt genieten, en tevens zorgt het voor veiligheid: u ziet immers waar u loopt.

Lees meer over tuinverlichting

Tuininrichting5 • Gras en Groen website
Tuininrichting6 • Gras en Groen website

Waterornamenten

Waterornamenten vormen één van de belangrijkste blikvangers in uw tuin. Ze zijn estethisch zeer fraai, en zorgen er bovendien voor dat ze een rustgevend effect hebben door het zachte geluid dat ze produceren. Qua mogelijkheden zijn we u in staat een ruim aanbod aan te bieden.

Lees meer over waterornamenten