Overkappingen

Unieke kapschuur in Den Bosch

Geplaatst: 05/09/2018 Aangepast: 14/12/2023

Tuin in landelijke sfeer met douglas houten kapschuur.

Het eerste feestje in de nazomer is al gevierd onder deze sfeervolle overkapping tuin in Den Bosch. De eigenaren zijn enorme buitenmensen en zij vonden het maar eens tijd om hun zomer langer op te rekken. Dankzij de sfeervolle inrichting met een tuinkachel is deze nieuwe buiten-huiskamer een echte aanwinst voor het gezin.

Het douglashout dat Gras en Groen gebruikt heeft voor het maken van deze overkapping is afkomstig van de in Europa duurzaam beheerde douglasspar. Het hout heeft een warme uitstraling door haar rode pigmenten, waardoor het meteen een gezellige sfeer oproept. 

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten