Overkappingen

Landelijke overkapping met buitenkeuken

Geplaatst: 22/09/2022 Aangepast: 20/02/2023

Tuin brede overkapping voor een heerlijk buitenleven!

Wat is dit toch een heerlijke ruimte geworden om te verblijven! De overkapping over de volledige breedte van de tuin beslaat ruim zeven meter. Als je zoveel ruimte kunt gebruiken, dan is er ook iets moois te realiseren. 

De Portugese tegels zorgen in combinatie met de aankleding voor een landelijke en mediterraanse sfeer. De buitenkeuken met alle voorzieningen zoals stromend water en een koelkast haalt het mediterrane gevoel extra naar voren. Hoe vaak zou jij in de zomer nog binnen staan te koken? 

Naast de montage van de overkapping hebben onze hoveniers ook de aanleg van de complete tuin verzorgd. Denk hierebij aan het bestraten, het aanleggen van de gazons en het inplanten van de borders. 

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten