Overkappingen

Tuinkamer met fraké noir als blikvanger in de tuin

Geplaatst: 22/08/2023 Aangepast: 22/08/2023

Fraké Noir gevelbekleding maakt de sier in Den Dungen

In Den Dungen is, als onderdeel van de complete aanleg van de tuin, deze schitterende tuinkamer opgeleverd. De afwerking aan zowel de binnen als buitenzijde maakt deze tuinkamer tot een in het oog springend onderdeel van de tuin.

Aan de buitenzijde is er gekozen voor Fraké Noir als gevelbekleding. Deze hardhoutsoort, in dit geval toegepast met een rhombus profiel, staat bekend om de fraaie verkleuring die na verloop van tijd de tuinkamer een zilvergrijze aanblik zal geven.

Aan de binnenzijde zijn de wanden en het plafond stijlvol afgewerkt en geheel in stijl geschilderd. De keramische tegels kleuren sluiten prachtig aan bij dit geheel en komen terug in het terras grenzend aan de woning. Het is een heerlijke plek waar ongetwijfeld met veel plezier gebruik van wordt gemaakt.

 

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten