Landelijke tuin

Landelijke tuin in polderlandschap Bokhoven

Geplaatst: 09/08/2017 Aangepast: 15/12/2023

In de zomer van 2017 heeft Gras en Groen de tuin bij deze nieuwgebouwde woning aangelegd. Vanaf het allereerste contact was er een wederzijdse klik. De voorbereiding van de klant heeft ontzettend geholpen om tot dit prachtige resultaat te komen. Inmiddels worden er plannen gemaakt om ook de aangekochte gemeentegrond te betrekken bij de tuin.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Vanuit de klant is er ontzettend goed nagedacht over de tuin en het onderhoud. Een cursus tuinontwerp die de klant in het verleden heeft gevolgd heeft hier zeker een bijdrage aan geleverd. Het terug laten komen van lijnen van de woning en het opdelen van de tuin in vakken om het onderhoud behapbaar te maken hebben geleid tot het fraaie ontwerp.

De met schapenhekken omgeven boomgaarde zorgt voor een zeer landelijke sfeer en een open blik naar het aangrenzende polderlandschap. Dankzij het drietal terrassen rondom de woning kan er ten alle tijden in de zon genoten worden van het mooie weer of juist de beschutting worden gezocht onder de overkapping. Een optimale beleving van het buitenleven is zoals gewenst uitgekomen!

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten