Moderne tuin

Moderne tuin in Mediterrane sfeer

Geplaatst: 26/03/2020 Aangepast: 15/12/2023

Op vakantie in eigen tuin oftewel lekker naar hintergarten, zoals een grote supermarktketen het promoot. Wat moet het dan toch heerlijk zijn als uw tuin een Zuid-Europees tintje heeft en alle ruimte biedt om heerlijk te genieten!

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Moderne tuin in mediterrane sfeer

In Zaltbommel legden onze hoveniers deze moderne tuin aan. Opvallend zijn de strakke lijnen die op tal van plaatsen terugkomen. De horizontale lijnen geven de tuin ruimte. Bij de schutting is dat overduidelijk, maar hoe ruimtelijk voelt ook de overkapping dankzij de trellis panelen?

Ook de opgaande lijnen van de zwarte schuttingpalen zijn een fraai detail. De dubbele boog gemaakt met douglashout is wenselijk als element dat werkt in de hoogte. Dankzij de bevestigde schommelhaken is het ook nog eens functioneel te gebruiken!

Keramische terrastegels

In een tuin met een mediterraans tintje mogen uit Italië afkomstige keramische tegels niet ontbreken. De hoogwaardige kwaliteit tegels zijn verkrijgbaar in vrijwel alle aardse tinten. Het pad tussen beide terrassen is ook gemaakt met keramische tegels, maar dan met een houtlook print.

Ruimtelijke houten overkapping

Weer of geen weer. In hintergarten is het altijd genieten van het buitenleven. De royale en open overkapping biedt voldoende ruimte om tot in de late uurtjes te genieten. Gezellig en sfeervol ingericht en in de avond een uitgelichte olijfboom als eye catcher. Dan waant u zich toch echt even in Zuid-Europa!

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten