Moderne tuin

Privacy in moderne patiotuin

Geplaatst: 21/10/2022 Aangepast: 15/12/2023

Gerenoveerde patiotuin in modern jasje zorgt voor privacy in Rosmalen

Hoge, schuine muren en een beperkte ruimte, niet de standaard kaders waar wij mee werken bij de aanleg van een tuin. Maar ook een patiotuin kan een hele prettige buitenplaats zijn. Op creatieve wijze heeft onze tuinontwerper vormgegeven aan deze moderne tuin. Wij lichten er een aantal elementen uit.

Als sierbestrating is er gekozen voor een keramische geoceramica tegel. De moderne tuintegel met een lichte kleur zorgt voor een ruimtelijk effect. Daarnaast bieden de tegels met een keramische toplaag een groot voordeel bij het reinigen. Tegels in een patiotuin hebben vaak last van groene aanslag door het beperkte zonlicht. Keramische tegels hebben daar nauwelijks last van en bovendien kunnen de algen niet hechten aan het gladde oppervlak. De stroken met grind helpen daarnaast bij de afwatering.

De matzwarte tuinpanelen van Adezz accentueren het terras en bieden privacy in een knus hoekje van de tuin. Net als in het interieur maken deze grote gebaren een enorm verschil in de uitstraling en beleving van deze tuin in Rosmalen!  

 

"We genieten ontzettend van onze kleine binnenplaats en bevelen Gras en Groen dan ook van harte aan. "

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Rosmalen, oktober 2022

'We hebben een kleine achtertuin met een lastige vorm die je niet vaak tegenkomt. We hebben een tuinarchitect in de arm genomen om een ontwerp te maken en Gras en Groen heeft dit perfect uitgevoerd. Ze hebben meegedacht over de verdere invulling van het plan en hoe dit het beste tot zijn recht zou komen in de praktijk. Daarnaast hebben ze een ontwerp gemaakt voor een houten bergruimte naast ons huis, wat zowel qua ontwerp als uitvoering echt om maatwerk vroeg. Zowel de hoveniers als de timmermannen waren vriendelijk en vakkundig. Waar ze echt in uitblinken, is het respect dat je voelt voor jouw spullen en jouw huis. Er wordt met veel zorg gewerkt en alles wordt netjes achtergelaten. We genieten ontzettend van onze kleine binnenplaats en bevelen Gras en Groen dan ook van harte aan.'

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten