Tuinprojecten

Privacy in moderne patiotuin

Geplaatst: 21/10/2022 Aangepast: 21/10/2022

Gerenoveerde patiotuin in modern jasje zorgt voor privacy

Hoge, schuine muren en een beperkte ruimte, niet de standaard kaders waar wij mee werken bij de aanleg van een tuin. Maar ook een patiotuin kan een hele prettige buitenplaats zijn. Op creatieve wijze heeft onze tuinontwerper vormgegeven aan deze moderne tuin. Wij lichten er een aantal elementen uit.

Als sierbestrating is er gekozen voor een keramische geoceramica tegel. De moderne tuintegel met een lichte kleur zorgt voor een ruimtelijk effect. Daarnaast bieden de tegels met een keramische toplaag een groot voordeel bij het reinigen. Tegels in een patiotuin hebben vaak last van groene aanslag door het beperkte zonlicht. Keramische tegels hebben daar nauwelijks last van en bovendien kunnen de algen niet hechten aan het gladde oppervlak. De stroken met grind helpen daarnaast bij de afwatering.

De matzwarte tuinpanelen van Adezz accentueren het terras en bieden privacy in een knus hoekje van de tuin. Net als in het interieur maken deze grote gebaren een enorm verschil in de uitstraling en beleving van deze tuin in Rosmalen!  

 

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten