Tuinprojecten

Tuinkamer met gevelbekleding in moderne tuin

Geplaatst: 26/07/2023 Aangepast: 26/07/2023

Losse tuinkamer geheel in stijl met nieuwbouwwoning in Culemborg

Aan de rand van Culemborg heeft Gras en Groen deze tuin gerealiseerd. De jonge beplanting moet nog tot volle wasdom komen, maar de groene contouren van de tuin tekenen zich al af. Met de cortenstalen kantopsluiting zijn verhoogde borders gevormd waardoor deze nog rijkelijker overkomen.

Een belangrijke wens bij dit project was het terug laten komen van de stijl van de woning in de tuinkamer. Om dit te realiseren hebben we de gevelbekleding van de woning terug te laten komen aan de buitenzijde van de houten tuinkamer. Daarnaast is de daktrim afgewerkt in dezelfde RAL-kleur als de kozijnen en boeiboorden van de woning. Om het volledig af te maken is er een sedumdak aangelegd op de overkapping. Dat past perfect bij het groene en duurzame karakter van de tuin.

 

 

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten