Moderne tuin

Een tuin ter ontspanning

Geplaatst: 08/11/2022 Aangepast: 15/12/2023

Een tuin puur ter ontspanning in Waalre

Genieten van het zonnetje op het terras? Dat kan ook in de eigen achtertuin. In Waalre heeft Gras en Groen deze tuin opnieuw aangelegd. Onze hoveniers hebben verschillende zitgelegenheden gecreëerd. Heerlijk tussen twee plantenbakken in het zonnetje of toch liever onder de grote parasol in de schaduw, dat kan!

De douglas overkapping heeft meerdere functies. Het is niet alleen een heerlijk beschutte plek, maar er is ook een extra berging gebouwd. Een opgeruimde tuin geeft rust en in de winter kan het terras ook heerlijk droog worden opgeslagen.

"Wij zijn echt superblij met de uitvoering en het eindresultaat van onze tuinverbouwing"

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Waalre, November 2022

'Onze complete tuin hebben we door Gras en Groen laten aanpakken. Naar aanleiding van mijn eigen ontwerpschets heeft Mart er een definitief ontwerp van laten maken. Eerst werd de tuin leeg gehaald en daarna voorzien van een nieuw terras, kunstgras, plantenbakken, border, beplanting, veranda en tuinverlichting. Contact was altijd goed en de mensen die alles gemaakt hebben erg professioneel en goed op elkaar ingespeeld. Problemen worden netjes en in overleg opgelost. Wij zijn echt superblij met de uitvoering en het eindresultaat van onze tuinverbouwing. Echt de moeite waard.'

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze tuin met overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de tuin aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten