Landelijke tuin

Ruimtelijke, landelijke tuin in Vlijmen

Geplaatst: 11/08/2017 Aangepast: 15/12/2023

Er wordt hard gewerkt in Vlijmen. Op een mooie locatie aan de rand van Vlijmen verrijzen in de wijk Lavendel enkele schitterende woningen. Dankzij de bijzondere bouwstijl zijn er statige en dankzij de rietenkap toch landelijke woningen gebouwd welke mooi opgaan ion de omgeving. Onlangs leverde Gras en Groen Hoveniers deze tuin op.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Tuinstijl in harmonie met de woning

Het landelijke van de woning is terug te vinden in de tuin. Een open en groen karakter geven de tuin een uiterst vriendelijke uitstraling. De woning en tuin sluiten hierdoor perfect op elkaar aan, mede ook doordat de overkapping in dezelfde stijl is afgetimmerd als de woning. De ronde vormen in de tuinpaden, het gazon en beplanting dragen bij aan de landelijke tuinsfeer.

Douglas hout overkapping

Achter in de tuin is er ruimte voor ontspanning. Ongeacht het weer kan er buiten gezeten worden. Dit geeft een gevoel van vrijheid dat onmisbaar is voor veel “buiten” mensen. De planken die gepotdekseld zijn geven de overkapping niet alleen een luxe uitstraling, ze sluiten naadloos aan bij het geheel. Daardoor is de overkapping zelfs een blikvanger geworden in de tuin.

Veel groen en ruimte voor de kinderen

Dankzij het grote gazon en de trampoline is er ook volop ruimte voor de kinderen om te spelen. Door de trampoline verlaagd te plaatsen wordt deze grotendeels uit het zicht geplaatst. Dankzij deze fraaie manier van plaatsten is de trampoline niet storend en wellicht minstens zo belangrijk: veiliger in gebruik.

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten