Tuinprojecten

Groen en sfeervol met roodbruine tinten

Geplaatst: 07/11/2022 Aangepast: 07/11/2022

Groen en sfeervol met roodbruine tinten

Bij de aanleg van dit project in Eindhoven hebben onze hoveniers ervoor gekozen om de prominent aanwezige muur te betrekken bij de tuin. De roodbruine tinten komen terug in het schuttingpaneel, de douglas houten overkapping en de cortenstalen plantenbakken. Dit zorgt samen met de grijstinten van de bestrating voor een rustige aanblik van de tuin.

De borders en het verticale groen langs de gevel en de cipressen zorgen ervoor dat er ook een echte tuinbeleving ontstaat. De Toscaanse Jasmijn die langs de warme gevel omhoog geleid wordt zal in de toekomst de muur bedekken en heerlijk geuren in de zomer.

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten