Stadstuin

Groen en sfeervol met roodbruine tinten

Geplaatst: 07/11/2022 Aangepast: 15/12/2023

Groen en sfeervolle tuin in Eindhoven

Bij de aanleg van dit project in Eindhoven hebben onze hoveniers ervoor gekozen om de prominent aanwezige muur te betrekken bij de tuin. De roodbruine tinten komen terug in het schuttingpaneel, de douglas houten overkapping en de cortenstalen plantenbakken. Dit zorgt samen met de grijstinten van de bestrating voor een rustige aanblik van de tuin.

De borders en het verticale groen langs de gevel en de cipressen zorgen ervoor dat er ook een echte tuinbeleving ontstaat. De Toscaanse Jasmijn die langs de warme gevel omhoog geleid wordt zal in de toekomst de muur bedekken en heerlijk geuren in de zomer.

"Dankzij de createive indeling hebben we de overkapping kunnen plaatsen die we graag wilden."

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Eindhoven, November 2022

'Wij zijn super tevreden over Gras en Groen! Gras en Groen heeft goed met ons meegedacht voor een ontwerp, hierdoor voelt onze relatief kleine stadstuin toch ruimtelijk aan! Dankzij de creatieve indeling hebben we naast het groen, én een eethoek, een mooie overkapping kunnen plaatsen die we graag wilden. Hier hebben we afgelopen zomer al veel van genoten. Het contact verliep goed en door de prettige samenwerking met de hoveniers en timmermannen ging de aanleg ook erg vlot. Kortom, een aanrader!'

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten