Moderne tuin

Maatwerk overkapping benut de ruimte optimaal

Geplaatst: 08/11/2022 Aangepast: 15/12/2023

Maatwerk overkapping benut de ruimte optimaal in compleet gerenoveerde tuin in Vught

In Vught hebben de hoveniers van Gras en Groen de complete renovatie van deze tuin voor hun rekening genomen. In de voortuin is de hand gelegd aan strakke en beheersbare borders. Bodembedekkers zijn hierbij dankbaar ingezet en deze zullen de onkruiddruk enorm verminderen.

Achterin de tuin hebben onze timmermannen een overkapping op maat gemaakt. De L-vormige overkapping biedt nu de ruimte en vrijheid om gezellig te zitten op het terras. Ontspannen op de lounge of meer actief aan de hoge tafel. Dankzij deze overkapping op maat is er veel mogelijk.

"De hoveniers en timmermannen zijn echte vakmannen"

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Vught, augustus 2022

'Wij zijn super blij met onze aangelegde tuin door Gras en Groen! Ze hebben een mooi ontwerp gemaakt en daarna de tuin op z’n kop gezet, we hebben er een hele mooie tuin voor terug gekregen! Waar we van vroeg in ’t seizoen kunnen genieten en nog lang kunnen na zomeren. De hoveniers en timmermannen zijn echte vakmannen en weten van aanpakken, ze denken mee als er veranderingen nodig waren! Toppie! '

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen! Of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten