Overkappingen

Verduurzamen en tuingenot komen samen

Geplaatst: 23/09/2022 Aangepast: 18/10/2022

Overkapping maakt zonnepanelen en laadpaal mogelijk in Rosmalen

Verduurzamen en energiebesparen zijn actueler dan ooit. Dit kan een behoorlijke uitdaging zijn. Elektrisch rijden is met de huidige tarieven even kostbaar als benzine. Tenzij je zelf de stroom opwekt natuurlijk, maar daar is niet elk dak even geschikt voor.

In Rosmalen toont dit project aan dat het vergroten van het tuingenot en verduurzamen uitstekend samen gaan. Bij het plaatsen van de overkapping hebben wij rekening gehouden met de extra belasting van de zonnepanelen. De zelf opgewekte stroom kan nu worden ingezet voor het opladen van de auto. Het energie zuinige 9 volt systeem van de verlichting van In-Lite zal daar nauwelijks iets aan veranderen!

 

"Kortom Gras en Groen is een professionele hovenier welke goed werk aflevert, netjes werkt en afspraken nakomt. "

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Rosmalen, juli 2022

'Gras en Groen heeft onze voortuin met oprit aangelegd. De tuinontwerper is langsgekomen en heeft een ontwerp en offerte gemaakt, hierin is precies teruggekomen wat we voor ogen hadden. De prijzen zijn transparant en het is ook geen probleem om een deel van de werkzaamheden zelf te doen. De werkzaamheden werden stipt op de afgesproken datum gestart. Tijdens de uitvoering was het team een georganiseerde en geoliede machine. Alle materialen en machines kwamen op het juiste moment op de juiste plek en de overlast voor de buurt werd tot een minimum beperkt. Het team werkt keihard en weet bijna niet van pauze houden. Ook bij oplevering is alles netjes achtergelaten.

Omdat we zo tevreden waren hebben we een jaar later Gras en Groen opnieuw gevraagd om langs te komen, dit keer voor het plaatsen van een overkapping in de achtertuin. Ook hierbij was het weer prettig samenwerken. 

Ook heeft Gras en Groen de glazen schuifwanden voor de overkapping geleverd welke we zelf geplaatst hebben. Hier waren een paar dingen mis gegaan qua maatvoering, maar ook dit is allemaal netjes opgelost. Kortom Gras en Groen is een professionele hovenier welke goed werk aflevert, netjes werkt en afspraken nakomt. Ook als iets anders loopt is er altijd een oplossing te vinden. We hebben Gras en Groen ook aan anderen aangeraden en zullen ze zeker vragen voor tuinprojecten in de toekomst.'

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten