Overkappingen

Verduurzamen en tuingenot komen samen

Geplaatst: 23/09/2022 Aangepast: 18/10/2022

Overkapping maakt zonnepanelen en laadpaal mogelijk

Verduurzamen en energiebesparen zijn actueler dan ooit. Dit kan een behoorlijke uitdaging zijn. Elektrisch rijden is met de huidige tarieven even kostbaar als benzine. Tenzij je zelf de stroom opwekt natuurlijk, maar daar is niet elk dak even geschikt voor.

In Rosmalen toont dit project aan dat het vergroten van het tuingenot en verduurzamen uitstekend samen gaan. Bij het plaatsen van de overkapping hebben wij rekening gehouden met de extra belasting van de zonnepanelen. De zelf opgewekte stroom kan nu worden ingezet voor het opladen van de auto. Het energie zuinige 9 volt systeem van de verlichting van In-Lite zal daar nauwelijks iets aan veranderen!

 

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten