Overkappingen

Moderne tuin met luxe overkapping

Geplaatst: 24/10/2022 Aangepast: 20/02/2023

Moderne tuin met luxe afgewerkte overkapping

Gras en Groen heeft in ‘s-Hertogenbosch een showtuin met tal van modeltuinen en overkappingen. Er bestaat geen twijfel over dat er voor deze tuin inspiratie is opgedaan in de showtuin. Wilt u een vergelijkbare overkapping in de praktijk bekijken? Kom dan gerust eens langs.

De combinatie van keramische tuintegels met gebakken waaltjes is zeer geliefd. Deze sierbestratingsmaterialen zorgen direct voor een hoogwaardige aanblik van de tuin. Hetzelfde geldt voor de moderne tuinstijl. De grijstinten en het strakke lijnenspel leveren hier absoluut een belangrijke bijdrage aan!

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten