Overkappingen

Moderne tuin met luxe overkapping

Geplaatst: 24/10/2022 Aangepast: 15/12/2023

Moderne tuin met luxe afgewerkte overkapping in Rosmalen 

Gras en Groen heeft in ‘s-Hertogenbosch een showtuin met tal van modeltuinen en overkappingen. Er bestaat geen twijfel over dat er voor deze tuin inspiratie is opgedaan in de showtuin. Wilt u een vergelijkbare overkapping in de praktijk bekijken? Kom dan gerust eens langs.

De combinatie van keramische tuintegels met gebakken waaltjes is zeer geliefd. Deze sierbestratingsmaterialen zorgen direct voor een hoogwaardige aanblik van de tuin. Hetzelfde geldt voor de moderne tuinstijl. De grijstinten en het strakke lijnenspel leveren hier absoluut een belangrijke bijdrage aan!

"Wij zijn zeer tevreden en zouden een volgende keer zeker weer met Gras en Groen in zee gaan."

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Rosmalen, oktober 2022

'We hebben de gehele tuin laten ontwerpen door Gras en Groen met onze wensen daarin meegenomen. Het eindresultaat is precies zoals we voor ogen hadden. Misschien nog wel beter. Alles klopt gewoon. We genieten volop als we in onze tuin/overkapping zitten. Al heel veel positieve reacties mogen ontvangen van mensen om ons heen. Ze zijn makkelijk bereikbaar en denken graag mee in oplossingen als er iets gemaakt of veranderd moet worden. Wij zijn zeer tevreden en zouden een volgende keer zeker weer met Gras en Groen in zee gaan. Aanrader!!'

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten