Fraaie schuttingen vakkundig geplaatst!

Kwalitatieve schuttingen binnen één dag door montageteams van Gras en Groen geplaatst.

 

Kwalitatieve schuttingen 

Gras en Groen is gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van uw houten of hout beton schutting. Wij werken met vast en ervaren personeel dat vrijwel elk type schutting bij u thuis kan komen plaatsen. Door uitsluitend met vakmensen te werken en hoogwaardige producten te gebruiken, komt het eindresultaat altijd aan uw wensen tegemoet. U ontvangt daarbij 100% tevredenheidsgarantie.

Voordelen Gras en Groen Schuttingen

  • Ruim assortiment aan schuttingen
  • Showtuin waar u alle schuttingen kunt bekijken
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Ervaren en vakbekwaam personeel
  • 100% tevredenheidsgarantie
Lees meer

Houten schuttingen

Houten schuttingen zijn er in vele soorten en maten. In onze showtuin kunt u het volledige assortiment houten schuttingen komen bekijken. Deze staan gemonteerd in de buitenlucht en geven u een uitstekende indruk hoe de houten schutting in uw tuin eruit komt te zien. Medewerkers van Gras en Groen staan voor u klaar om advies te geven. Mocht u de houten schutting toch liever zelf willen plaatsen, dan kunt u de tuinschermen, palen en bevestigingsmaterialen direct meenemen.

Hout beton schuttingen

Bent u op zoek naar een robuuste schutting met een lange levensduur? Hout beton schuttingen bieden een oplossing voor rottende schuttingpalen en zijn maarliefst twee meter hoog. Dankzij de betonpalen en onderplaten heeft de hout beton schutting unieke kenmerken. De grote vraag naar dit product hangt hiermee samen. Gras en Groen combineert beton met grenen, douglas en hardhout!

Hout met oog voor duurzaamheid

Alle soorten hout die zijn toegepast in de schuttingen van Gras en Groen, zijn voorzien van duurzaamheidskeurmerken. Zo weet u dat bossen opnieuw worden aangeplant en bij het impregneren geen milieubelastende producten zijn gebruikt. Op het hout zijn de volgende keurmerken van toepassing: PEFC, FSC, Indonesian LEGAL Wood en KOMO.  

Wat kunnen wij voor u doen?

Bekijk schuttingen online of in de showtuin

Heeft u moeite om uw schutting uit te zoeken middels het bekijken van foto's op het internet? Dat kunnen wij onszelf goed voorstellen.

Gras en Groen Schuttingen is gevestigd in 's-Hertogenbosch, daar hebben wij een heuse showtuin aangelegd. In fraai ingerichte tuinen kunt u het volledige schuttingen assortiment in de buitenlucht bekijken.

Heeft u vragen of wilt u ter plaatse een passende offerte laten opmaken? Onze productspecialisten staan voor u klaar.  Onder het genot van een kop koffie helpen wij u met het maken van de juiste keuze! 

Schuttingshowtuin1 • Gras en Groen website

Kies uw schutting op basis van houtsoort!

Google
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
UITSTEKEND Gebaseerd op 742 reviews.
Vraag schutting offerte aan!