Fraaie schuttingen vakkundig geplaatst!

Kwalitatieve schuttingen binnen één dag geplaatst door montageteams van Gras en Groen.

 

Kwalitatieve schuttingen 

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting? Bij Gras en Groen helpen wij u daar graag bij! Wij zijn een modern hoveniersbedrijf met een complete dienstverlening waarmee wij u volledig ontzorgen. Vooraf brengen wij uw project duidelijk in kaart, verwijderen wij bestaande tuinafscheidingen en plaatsen wij uw schutting op een nauwkeurige wijze!

Medewerkers van Gras en Groen zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van uw houten of hout beton schutting. Wij werken met vast en ervaren personeel dat vrijwel elk type schutting bij u thuis kan komen plaatsen. Door uitsluitend met vakmensen en hoogwaardige producten te werken, komt het eindresultaat altijd aan uw wensen tegemoet. U ontvangt daarbij 100% tevredenheidsgarantie.

Uw voordelen bij een schutting van Gras en Groen 

  • Ruim schuttingen assortiment
  • Bekijk uw schutting vooraf in onze showtuin
  • Binnen 24 uur een heldere en passende offerte
  • Tevreden klanten: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
  • Complete dienstverlening van tuinontwerp tot tuinaanleg!
Lees meer

Houten schuttingen

Houten schuttingen zijn er in vele soorten en maten. In onze showtuin kunt u het volledige assortiment houten schuttingen komen bekijken. Deze staan gemonteerd in de buitenlucht en geven u een uitstekende indruk hoe de houten schutting in uw tuin eruit komt te zien. Medewerkers van Gras en Groen staan voor u klaar om advies te geven. Mocht u de houten schutting toch liever zelf willen plaatsen, dan kunt u de tuinschermen, palen en bevestigingsmaterialen direct meenemen.

Hout beton schuttingen

Bent u op zoek naar een robuuste schutting met een lange levensduur? Hout beton schuttingen bieden een oplossing voor rottende schuttingpalen en zijn maarliefst twee meter hoog. Dankzij de betonpalen en onderplaten heeft de hout beton schutting unieke kenmerken. De grote vraag naar dit product hangt hiermee samen. Gras en Groen combineert beton met grenen, douglas en hardhout!

Hout met oog voor duurzaamheid

Alle soorten hout die zijn toegepast in de schuttingen van Gras en Groen, zijn voorzien van duurzaamheidskeurmerken. Zo weet u dat bossen opnieuw worden aangeplant en bij het impregneren geen milieubelastende producten zijn gebruikt. Op het hout zijn de volgende keurmerken van toepassing: PEFC, FSC, Indonesian LEGAL Wood en KOMO.  

Wat kunnen wij voor u doen?

Bekijk schuttingen online of in de showtuin

Heeft u moeite om uw schutting uit te zoeken middels het bekijken van foto's op het internet? Dat kunnen wij onszelf goed voorstellen. Speciaal daarvoor hebben wij bij Gras en Groen in 's-Hertogenbosch een showtuin ingericht.

In fraai ingerichte tuinen kunt u het volledige schuttingen assortiment in de buitenlucht bekijken. Heeft u vragen of wilt u ter plaatse een passende offerte laten opmaken? Onze productspecialisten staan voor u klaar en helpen u bij met het maken van de juiste keuze!

Lees meer over de showtuin

Schutting1 • Gras en Groen website

Kies uw schutting op basis van houtsoort!

Google
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
UITSTEKEND Gebaseerd op 871 reviews.

Bewoners collectief schutting bij nieuwbouw

Gras en Groen neemt u alle werkzaamheden uit handen!
Bij de bouw van een nieuwe woning komt er al genoeg op u af. Het is dan prettig als u kunt rekenen op betrouwbare partners. Gras en Groen is sterk in het projectmatig plaatsen van schuttingen bij nieuwbouw! 

  • Wij komen de schutting gratis bij u inmeten
  • Elke bewoner ontvangt vooraf een duidelijke offerte per adres
  • Zowel uniformiteit als diversiteit zijn mogelijk
  • Wij zorgen voor een haalbare planning en duidelijke communicatie

Lees meer over bewoners collectief bij nieuwbouw

Schutting2 • Gras en Groen website
Vraag schutting offerte aan!