Stadstuin

Klassieke stadstuin met hoogwaardige materialen

Geplaatst: 25/07/2023 Aangepast: 15/12/2023

Tuinrenovatie in Best zorgt voor een stadstuin met een klassieke uitstraling

Om eenheid in de tuin te brengen is er gekozen voor de aanleg van een tuin met de stadstuin tuinstijl. De gekozen tuinstijl past bij de bouwstijl van de woning en uiteraard de smaak van de trotse bezitters. Met klassieke materialen zoals gebakken klinkers, natuurstenen tegels en cortenstaal onstaat al snel de juiste sfeer. Door gebruik te maken van rechte lijnen en bepaalde bestratingsverbanden wordt dit nog eens extra versterkt.

Over de gehele breedte van de tuin hebben onze timmermannen een houten overkapping gebouwd. Een eye-catcher, berging en heerlijke tuinkamer in één. In de overkapping ligt een gemakkelijk te reinigen keramische tegel die qua uitstraling aansluit bij de andere bestratingsmaterialen. Ook bij de aanleg van dit project heeft Gras en Groen alle werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd. Van begin tot einde is er voor onze klant één aanspreekpunt. Van het leggen van de bestrating, het uitvoeren van de timmerwerkzaamheden tot de dakbedekking en het aansluiten van de elektra. Uw volledige tuinproject is bij Gras en Groen in goede handen!

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten