Kindvriendelijke tuin

Sfeervolle overkapping in gezinstuin

Geplaatst: 29/09/2023 Aangepast: 15/12/2023

Sfeervolle overkapping in gezinstuin Waalre

Deze overkapping in Waalre is een ware uitbereiding voor de tuin en woning. Voor de tegels is er gebruik gemaakt van houtlook tegels, hierdoor wordt binnen naar buiten gebracht en ontstaat het knusse huiskamergevoel. Meer informatie is te vinden onder de foto's.

Om de borders voller te laten lijken, zijn er verschillende hoogtes aan toegevoegd. Dit is gedaan door een variatie van beplanting toe te voegen maar ook door de verhoogde borderranden.

De berging is weggewerkt door de toegang aan de achterzijde te plaatsen. Zo blijft de tuin en de berging via  bereikbaar en uit het zicht.

De ingang van de berging is weggewerkt door de deur aan de achterzijde te plaatsen. Via de achterzijde van het perceel en via de overkapping is de berging te bereiken. Zo behoud je een strak zicht vanaf het terras.

"Gras en Groen is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken."

Uitstekend: 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ l Waalre, September 2023.

'Gras en Groen is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken. Alle medewerkers zijn toegankelijk, fijn in de communicatie en allemaal even vriendelijk en meedenkend. Ik heb erg prettig met ze samengewerkt en kan het bedrijf aanraden aan iedereen die een overkapping wil plaatsen.'

Een uitgedachte overkapping

Om de borders voller te laten lijken, zijn er verschillende hoogtes aan toegevoegd. Dit is gedaan door een variatie van beplanting toe te voegen maar ook door de verhoogde borderranden.

De berging is weggewerkt door de toegang aan de achterzijde te plaatsen. Zo blijven de tuin en de berging bereikbaar en uit het zicht. De ingang van de berging is weggewerkt door de deur aan de achterzijde te plaatsen. Via de achterzijde van het perceel en via de overkapping is de berging te bereiken. Zo behoud je een strak zicht vanaf het terras.

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten