Plantenbakken

Plantenbakken, een waardevolle toevoeging voor elke tuin. Of u nou over een landelijke, een moderne tuin, een daktuin of een gezinstuin beschikt; bloembakken maken uw tuin pas écht af. Zeker wanneer u in uw tuin niet gebonden wil zijn aan vaste plaatsen voor uw beplanting, zijn verplaatsbare plantenbakken ideaal. Ze dienen daadwerkelijk als een verfraaiing van uw terras.

Kwalitatief hoogwaardige plantenbakken

Waar planten een grote verfraaiing zijn voor elke tuin, zijn de bloembakken zelf dat tegenwoordig ook. Door duurzame en esthetisch mooie materialen te gebruiken, vormen zij voor elke omgeving een waardevolle toevoeging. De hoveniers van Gras en Groen helpen u bovendien graag met het plaatsen en inplanten van deze plantenbakken.

Voordelen van plantenbakken

  • Een mooie uitstraling
  • Verkrijgbaar in vele soorten en maten
  • Uit te voeren in staalpolymeer beton en aluminium  
  • Flexibele locatie voor uw bloemen en planten
  • Ideaal voor seizoensbeplanting
  • Uitgebreid advies vanuit Gras en Groen
Plantenbakken2 • Gras en Groen website
Plantenbakken1 • Gras en Groen website

Plantenbakken van Adezz

Gras en Groen werkt op het gebied van tuininrichting samen met diverse leveranciers, waarbij Adezz een grote producent van bloembakken. Adezz is een zeer bekende leverancier van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin.

Adezz heeft een zeer ruim assortiment maar is ook in staat om maatwerk te leveren op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting. Denk hierbij aan diverse soorten materialen zoals cortenstaal, polyester, aluminium, verzinkt staal of hardhout. Samen met de hoveniers zult u hieruit een keuze maken op basis van esthetiek en gebruiksgemak. Zo zullen de bloembakken naadloos aansluiten op de uitstraling van de woning en de rest van uw tuin. 

Tuininrichting door Gras en Groen

Mocht u binnen het assortiment niets vinden wat geheel aansluit op uw wensen en voorkeuren? Zelfs dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u namelijk helpen bij een op maat gemaakte bloemenbak van cortenstaal, gegalvaniseerd staal of polyester in verschillende kleuren!

Het stylen en inrichten van de tuin is steeds belangrijker geworden. Naast de plantenbakken zorgen er we er met diverse andere producten en diensten voor dat uw tuin de waarde krijgt die het verdient. Kijk daarvoor ook eens bij tuininrichting. Hier krijgt u een goed beeld welke producten wij nog meer voor u kunnen verzorgen.

Wilt u de plantenbakken zelf plaatsen en aanplanten? U kunt de bloembakken ook online bestellen in onze webwinkel!

Bekijk hier de cortenstalen plantenbakken

Plantenbakken3 • Gras en Groen website