Kindvriendelijke tuin

De gezinstuin is voor iedereen!

Geplaatst: 27/10/2022 Aangepast: 15/12/2023

De gezinstuin is voor iedereen is te vinden in Best!

De tuin is een heerlijke plek voor alle leden van het gezin. Niets is fijner dan genieten van het buitenleven als het weer dit toelaat. In de moderne gezinstuin wordt er dus rekening gehouden met ieders wensen. Deze gezinstuin in Best is daar een duidelijk voorbeeld van. Het kunstgras en de ingegraven trampoline maken het spelen in de tuin tot een genot. En dat zonder de ergernis van een trampoline die het uitzicht bederft of los door de tuin heen zwerft.

Voor de ouders staat het kunnen genieten van de vrije tijd voorop. Het onderhoudsarme karakter komt zeker terug in deze tuin. De gevoegde keramische bestrating is vrij van onderhoud en eenvoudig te reinigen. Hetzelfde geldt voor het groen in de borders. De afgebakende borders zijn beheersbaar, maar ook even siervol. De polyester plantenbakken zijn de absolute blikvangers in de tuin. Op de vrije momenten kan er dus echt genoten worden van de tuin op het terras aan de woning of onder de overkapping achterin de tuin.

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze tuin met overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten