Volop inspiratie in de showtuin

Heeft u plannen om zaken in uw tuin aan te passen of bent u van plan uw tuin volledig (op)nieuw aan te leggen? U kunt op verschillende manieren ideeën opdoen voor uw tuin. Vakbladen, inspirerende websites en natuurlijk pinterest lenen zich uitstekend om inspiratie op te doen voor uw tuin.

Gras en Groen heeft speciaal hiervoor de showtuin aangelegd. In 's-Hertogenbosch vindt u volop inspiratie op allerlei gebieden. Van compleet aangelegde tuinen tot één overzichtelijke plek met het volledige assortiment van ons kunstgras en schuttingen.

Wat is er te zien in onze showtuin?

  • Compleet aangelegde en ingerichte tuinen
  • Overkappingen van hout
  • Rabat, hout en hout-beton schuttingen
  • Kant-en-klaar hagen 
  • De mooiste en meest natuurlijke kunstgrassen
  • Sedum- en groendaken

 

Adresgegevens showtuin Gras en Groen

Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch

Openingstijden showtuin Gras en Groen      
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak    

Maak een afspraak met Gras en Groen!

Tuinen aangelegd in diverse tuinstijlen

Rondom het bedrijfspand heeft Gras en Groen ruim 1000 vierkante meter buitenruimte. Deze ruimte wordt optimaal benut om u te inspireren voor de aanleg van uw tuin. Van verschillende soorten beplanting in de borders tot legverbanden en zelfs geheel afwijkende tuinstijlen zijn er te bezichtigen. De volgende tuinen zijn te bekijken in de showtuin:

Showtuin1 • Gras en Groen website

Houten en aluminium overkappingen

Het tuinseizoen in Nederland is relatief kort en dan bent u ook nog eens afhankelijk van het weer. Met een houten overkapping heeft u de mogelijkheid het seizoen te verlengen. Een beschutte plek, een afdak en de mogelijkheid om de ruimte te verwarmen met een terrasverwarmer zorgen ervoor dat u zelfs bijna het hele jaar buiten kunt zitten!

Het plaatsen van houten overkappingen kan een onderdeel zijn van de complete tuinaanleg, maar ook een los onderdeel. Reden genoeg ook enkele fraaie modellen in de showtuin te laten zien!

Terrasoverkappingrobuustlandelijk1 • Gras en Groen website

Hout beton-, rabat schuttingen en kant-en-klaar hagen

Wilt u privacy creëren en er tevens voor zorgen dat uw tuin omheind is? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Een schutting is de meest voor de hand liggende optie. Dankzij de neutrale kleur van tuinhout, past de schutting en elke tuin. Ook daarvan hebben wij diverse opstellingen in de showtuin. Overigens hoeft een houten schutting niet altijd neutaal te zijn. Zwarte tuinschermen zijn helemaal van deze tijd!

Wilt u een tuin die omgeven is door groen? Dan is een haag een logische keuze. Op dit gebied zijn tal van mogelijkheden. in de showtuin treft u diverse opties waaronder ook de kant-en-klaar hagen.

Showtuin2 • Gras en Groen website

Kunstgras bekijken in de buitenlucht

Bent u benieuwd naar hoe het kunstgras er in werkelijkheid uitziet en aanvoelt? Of heeft u graag persoonlijk en deskundig advies bij de aankoop van uw kunstgras? Neem dan geheel vrijblijvend een bezoekje aan onze showtuin in 's-Hertogenbosch!

In de showtuin van Gras en Groen vindt u een uitgebreide selectie van kunstgrassoorten. Of het nu voor in de tuin is, op het balkon, op het dakterras of om er hockey op te spelen, u heeft hieruit een ruime keuze. Sommige soorten zijn zelfs niet van echt gras te onderscheiden. U bent dan ook niet de eerste die even aan het gras voelt om te kijken of het echt of nep is!

Showtuinkunstgras1 • Gras en Groen website

Groene vegetatie en sedumdaken

Een relatief onbekend, maar erg duurzaam product zijn de groene daken. De afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met de aanleg ervan en wij zijn erg enthausiast. Aan een groendak zitten uitsluitend voordelen, voor uzelf maar ook voor het milieu.

Wilt u meer te weten komen over dit product en hoe dit eruit ziet? In de showtuin kunnen wij dit aan u tonen en uw vragen beantwoorden!

 

Showtuingroendak1 • Gras en Groen website