Voortuin

Vernieuwde entree voor Stiebel Eltron in 's-Hertogenbosch

Geplaatst: 25/07/2023 Aangepast: 15/12/2023

Hoogwaardige aanblik voor entree bij Stiebel Eltron

De entree van het bedrijfspand dient als een visitekaartje voor het bedrijf. De verzorgde aanblik geeft direct een goed gevoel aan de bezoeker. In 's-Hertogenbosch heeft Gras en Groen de bedrijfstuin van Stiebel Eltron, specialist in duurzaam comfort, opnieuw aangelegd.

Wat direct in het oogt springt is de symetrisch gevormde trap met keramische tegels. Perfect op elkaar aangesloten en qua kleur passend bij de gevel, dat maakt pas indruk!

De aluminium plantenbakken zijn op kleur gepoedercoat zodat ook deze passen binnen het geheel. Qua beplanting is er gekozen voor makkelijk te onderhouden bodembedekkers in de vorm van Liriope en Maagdenpalm. De paars bloeiende planten vormen zo een mooi contrast met de sierlijke, meerstammige berkenbomen.

Zet nu een eerste stap richting een fraaie (bedrijfs-)tuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw wensen ter verbetering van uw (bedrijfs-)tuin te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten