Kindvriendelijke tuin

Natuurlijke gezinstuin Tilburg

Geplaatst: 31/03/2019 Aangepast: 15/12/2023

Kan de tuin ruimte bieden voor de nodige ontspanning van de ouders en tegelijkertijd ook de jongste leden van het gezin blij maken? Dat dit mogelijk is wordt wel bewezen in deze fraai aangelegde tuin in Tilburg. De natuurlijke aanblik sluit naadloos aan bij de ontspanning die deze tuin moet bieden!

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Buiten tafelen en leven als gezin

Als kind was ik er zelf altijd dol op. Zodra het weer het toeliet aten wij thuis met het hele gezin heerlijk buiten in de tuin. Destijds waren overkappingen in de tuin even zeldzaam als de avonden waarop het droog was en dus werd er te vaak binnen genoten van een warme maaltijd.

In Tilburg kan dit gezin wel heerlijk genieten van dit buiten gevoel. Onder de sfeervolle douglas overkapping kan men probleemloos met het hele gezin aanschuiven of relaxen op de lounge set.

Organische vormen

De toepassing van organische vormen geven de tuin een vriendelijk karakter en bovendien een natuurlijke uitstraling. Terras, border en gazon lopen vloeiend door elkaar. En zelfs de inground trampoline is geen storende factor in dit geheel.

Cirkels met oud gebakken waaltjes

Wat ook enorm in het oog springt zijn de twee cirkels aangelegd met oud gebakken waaltjes. Dankzij het cirkelverband zijn deze een even sierlijk als functioneel onderdeel van de tuin. Fraai detail is natuurlijk hoe de cirkel doorloopt in de natuurstenen tegels die gebruikt is onder de houten overkapping.

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten