Moderne tuin

Bijzondere ruimtes bij zomerdijk woning 's-Hertogenbosch

Geplaatst: 14/07/2023 Aangepast: 15/12/2023

Creatieve oplossing voor bijzondere tuin 

Dankzij de ligging, aan een oude zomerdijk in 's-Hertogenbosch, heeft deze tuin wel erg bijzondere vormen. Voor de tuinontwerpers was het een uitdagende opdracht om beschikbare ruimte samen te brengen en de hoogte verschillen te overbruggen.

Een combinatie van klassieke bestratingsmaterialen verbindt de verschillende ruimtes. De keuze voor een combinatie van oudgebakken waaltjes, trapelementen van Schellevis en plat grind zorgen voor rust en verbinden de ruimtes. In de laag gelegen borders is er ruimte gevonden voor beplanting die uitstekend gedijt in de schaduw van de prachtige zomereiken. De uitstraling van het cortenstaal past ook hier in de klassieke afwerking van de tuin.

Om nog meer eenheid te brengen is de volledige tuinafscheiding gevormd met blank douglas hout. Ook hier weer een klassiek element met de zinken deklijst.

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten