Overkappingen

Overdekt terras en berging in potdeksel stijl Rosmalen

Geplaatst: 25/11/2021 Aangepast: 15/12/2023

Sfeervol genieten aan de waterkant

Heerlijk toch? Zo’n fraaie overkapping met uitzicht over het water? Gras en Groen vertaalde de tuinwensen richting een bijpassend ontwerp en zorgde tevens voor de realisatie. Door de houten overkapping, berging en poort uit te voeren met potdekselplanken is een perfecte match met de gevelbekleding van de woning. 

Dankzij een combinatie van glazen schuifwanden en vaste wanden van glas en aluminium heeft de overkapping een erg stoer uiterlijk gekregen. De inrichting van de overkapping sluit daar perfect bij aan. Dankzij de openhaard en de dichte wanden is het genieten geblazen. Wij wensen de familie in ieder geval veel plezier en vele fijne avonden!

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten