Tuinprojecten

Ruimtelijke gezinstuin in Rosmalen

Geplaatst: 08/11/2022 Aangepast: 08/11/2022

Gezinstuin met een open en groene speelruimte 

Wat een heerlijke ruimte voor de aanleg van een gezinstuin. In de Groote Wielen van Rosmalen is in het afgelopen voorjaar deze tuin aangelegd. Enkele in het oog springende onderdelen lichten wij er even uit. Als tuinafscheiding is er gekozen voor het Deense rabat. Het fijne profiel met horizontale lijnen werkt uitstekend in deze ruimte. In de volledig dichte rabat schutting zit de tuinverlichting van In-Lite bovendien prachtig ingebouwd.

Aan de woning is er op een keramisch terras een aluminium overkapping geplaatst. Hierdoor is er een behoorlijke tuinkamer ontstaan die multifunctioneel gebruikt kan worden. Dankzij de openslaande deuren van de woning en schuifpui in de overkapping is het echt een verlengstuk van de woning!

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze tuin tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om uw tuin aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te vertalen naar een vrijblijvende en passende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Soortgelijke projecten

Alle projecten