Landelijke tuin

Landelijke villatuin Hank

Geplaatst: 17/05/2016 Aangepast: 15/12/2023

In het voorjaar zijn de hoveniers van Gras en Groen druk bezig geweest met de aanleg van deze exclusieve villatuin in Hank. Via één van de samenwerkingspartners is dit project bij Gras en Groen terecht gekomen. Een zeer omvangrijke en bewerkelijke klus waarbij iedereen enorm trots mag zijn op het eindresultaat.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Er is zeer dankbaar gebruik gemaakt van de diepte die dankzij de woning op de dijk in de tuin zit. De luxueuze trap die gevormd is vanuit de woning naar de tuin is prachtig. Nadat deze gebouwd was en het zwembad aangelegd zijn de hoveniers van Gras en Groen aan het werk gegaan. Met het leggen van de natuurstenen bestrating is een stukje vakwerk afgeleverd waar men trots op mag zijn.

Het kabbelende water van de waterval van de vijver en de luxe van een zwembad geven de bezoeker een vakantiegevoel. Tijdens het maken van de foto’s van het eindresultaat heb ik zelfs het geluk gehad een ijsvogel te zien starend naar de vissen in de vijver.

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten