Referenties Gras en Groen 

Gras en Groen is trots op de tevreden klantenkring die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij vragen, nadat wij de tuin hebben aangelegd, aan klanten om een review te schrijven. Dit is prettige feedback en een goede graadmeter voor onze dienstverlening, maar ook welkome informatie voor toekomstige klanten zoals u. U leest onze reviews hieronder. Deze reviews worden ingewonnen via Google waar u ook de authenticiteit van de reviews kunt controleren.

Gras en Groen scoort een 4,7/ 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ op basis van 800+ Google reviews!

Reviews waar wij trots op zijn

Lisanne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

"Eindelijk een bedrijf dat goed communiceert en afspraken tot achter de komma nakomt. Uiteindelijk hebben we na het zetten van de schutting ervoor gekozen om de hele tuin aan te laten leggen. Beste beslissing. Ze ontzorgen je en leveren top kwaliteit! Voor een schutting, aanleggen van een vlonder terras, pergola, graszoden en bestrating, je kunt voor bijna alles bij ze terecht. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de prijs is ook goed."

Peter Wellinga ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

"Ontzorgen....... wie kent het woord niet? Zeker als men veel te regelen en te organiseren en laat staan 'uit te voeren' heeft. Neem bv een nieuwe woning of nieuwbouwwoning. Kopzorgen. En bij het intrek nemen moet alles toch zoveel mogelijk op orde zijn? Het gaat niet alleen om de woning zelf maar het totaalplaatje, dus inclusief de tuin. Voor het 'ontzorgen' van dat laatste ben je bij GrasenGroen op het juiste adres. Prima adviezen, prima tips , meedenken, terugkoppelen en natuurlijk uitvoering geven. Dat is daar op z'n plaats. Paulette, Michiel, maar ook Lia en al die anderen en zij die het werk moeten uitvoeren goed werk en het 'geheel' is een plaatje geworden. Dank."

Frank van de Ven ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

"Het contract met paulette was vriendelijk en alles volgens afspraak netjes gedaan. De monteur A janssen met zijn collega dat zijn vriendelijke hard werkende jongens . De schutting staat er zeer netjes in. Ik had veel meters maar de jongens hebben het in 1 dag afgemaakt. Het contract is netjes en werken met korte lijntjes naar de klant toe. Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Gr Frank van de Ven"

Google
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
UITSTEKEND Gebaseerd op 866 reviews.