Schutting Deens rabat

Wilt u een unieke Deens rabat schutting laten plaatsen? Sinds twee jaar is het triple rhombus profiel in de markt. Planken van naaldhout worden middel een frees van dit unieke profiel voorzien en daarna verduurzaamd. De planken kunnen als gevelbekleding worden toegepast, maar dus ook als schutting. De Deens Rabat schutting kan zowel horizontaal als verticaal worden uitgevoerd.

Gras en Groen zorgt op een vakkundige wijze voor de montage bij u thuis. Dit doen wij met onze eigen timmermannen. Zij bouwen dagelijks overkappingen, tuinhuisjes en dus ook onze rabat schuttingen.

Unieke kenmerken Deens rabatdelen

  • Fris en modern Deens rabat profiel
  • Zowel horizontaal als verticaal te bevestigen
  • Planken schuiven over elkaar waardoor er geen naden zichtbaar zijn
  • Naaldhout soorten worden verduurzaamd voor een lange levensduur
  • Thermisch behandelde houtsoorten verliezen hun werking en behouden kleur

Schutting Deens rabat

Deens rabat of triple blokprofiel is een nieuwe trend op het gebied van gevelbekleding, maar zeker ook in de tuin. Houten planken die worden uitgefreesd krijgen het fraaie patroon. Het Deens rabat komen we dus steeds vaker tegen in de tuin en is ook uitstekend geschikt om er schuttingen of tuinwanden van te maken.

Triple blokprofiel zien we vaak horizontaal bevestigd. Deens rabat kan echter ook verticaal bevestigd worden. Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende houtsoorten:

  • Red Class Wood
  • Thermo Grenen
  • Zwart gespoten vuren
Deensrabatschutting1 • Gras en Groen website

Deens rabat schutting laten plaatsen

Bij Gras en Groen zorgen wij ervoor dat Deens rabat schutting wordt geplaatst zonder dat de schuttingpalen zichtbaar zijn. Daardoor ontstaat er één lange tuinwand of rabat schutting zonder onderbrekingen.

Wij starten met het plaatsen van de staanders en deze worden onderling verbonden met geïmpregneerde grenen balken. Tegen deze balken worden de Deense rabatdelen horizontaal bevestigd, maar dit zouden wij dus ook verticaal kunnen uitvoeren.

De bovenzijde werken wij netjes af met een afdeklat, maar deze kunnen wij ook naar wens hoogwaardig afwerken met een zinken lijst. Dat voorkomt het inregenen van de planken en ziet er dus ook hartstikke chique uit!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Poort bij uw Deens rabat schutting

Wilt u uw Deens rabat schutting helemaal in stijl afmaken? Onze timmermannen kunnen ook zorgen voor een bijpassende poort. Deze wordt op maat gemaakt voor uw triple blokprofiel schutting. Wij zorgen ervoor dat de planken aansluiten bij de lijnen van uw Deens rabat schutting.

Type poort Prijs
Deens rabat - Red Class Wood € 1.100,-
Deens rabat - Thermo grenen € 1.150,-
Deens rabat - Zwart vuren € 1.250,-

Rabat schutting enkel- of dubbelzijdig?

Uw Deense rabat schutting kan zowel enkel- als dubbelzijdig worden afgewerkt. Het Deens rabat in Red Class Wood, Thermo grenen of zwart vuren kan zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde bevestigd worden.

Maar als uw buren één van de andere designs willen dan kan dat ook. Wij monteren aan de andere zijde net zo makkelijk hout met een Zweeds rabat of dubbele rhombus profiel. De keuze is dus aan u. Hebben u en uw buren niet dezelfde smaak? Dan kunt u toch nog beide genieten van een unieke schutting met een chique design!

Bekijk deze schutting in onze showtuin!

Deensrabatschutting2 • Gras en Groen website
Vraag schutting offerte aan!