Schutting laten plaatsen

Indien u het plaatsen van de schutting door professionele vakmensen wilt laten uitvoeren, bent u bij Gras en Groen aan het juiste adres. U kunt uw schutting op professionele wijze door onze eigen montageteams laten plaatsen.

Vakkundige schuttingbouwers zorgen daarbij voor een duurzame plaatsing van uw schutting. Dat betekend dat zij er zorg voor dragen dat uw schutting op de juiste wijze wordt geplaatst waardoor u jarenlang plezier van heeft. U ontvangt daarbij 100% tevredenheidsgarantie op alle uitgevoerde werkzaamheden! 

Uw schutting vakkundig laten plaatsen

Gras en Groen heeft een hoog niveau van opleveren en doet dit samen met u.

  • Uw schutting komt horizontaal en verticaal waterpas te staan
  • Uw schutting komt in een rechte lijn op de erfgrens te staan
  • De onderkant van het tuinscherm hangt vrij van de grond
  • De schuttingpalen worden indien nodig aangestort met beton
  • Uw poort sluit de tuin af en is af te sluiten met het RVS cilinderslot
Aanbiedingdouglasschuttingantraciet • Gras en Groen website
Schutting vakkundig laten plaatsen?
Selecteer uw schutting en poort
Vul uw gegevens in
Ontvang een passende offerte via e-mail

Hout-beton schutting laten plaatsen

Het plaatsen van een hout beton schutting is een specialistische klus die bij Gras en Groen Schuttingen in goede handen is. De ervaren medewerkers die de schutting plaatsen, weten precies waar zij tijdens het monteren van de schutting op moeten letten.

Zij houden bij het plaatsen van de hout beton schutting ondermeer rekening met de grondslag bij u in de tuin. De betonnen onderplaat van de schutting kan hoogteverschillen opvangen en zorgt ervoor dat uw tuinscherm niet in contact komt te staan met de grond.

Lees meer over de hout beton schutting

Schuttinglatenplaatsen1 • Gras en Groen website
Schuttinglatenplaatsen2 • Gras en Groen website

Houten schutting plaatsen

Houten schuttingen worden door Gras en Groen Schuttingen standaard met een hardhouten schuttingpaal geplaatst. Daarbij hebben wij de keuze gemaakt om deze uit te voeren in afmetingen van 8,5 x 8,5 x 275 cm. De schuttingpalen van Gras en Groen zijn daardoor dikker dan gebruikelijk. De schuttingpalen zijn daardoor maatvast en kennen een langere levensduur.

De schuttingpalen van hardhout gaan bovendien langer mee, wij gaan uit van een levensduur van zo'n 25 jaar.

Bij het plaatsen van de houten schutting zorgen wij er ook voor dat de tuinschermen vrij komen te hangen van de grond. Dat voorkomt dat de tuinschermen last krijgen van houtrot.

Welke schutting laat u plaatsen?

Tarieven schutting plaatsen

Bij ons schuttingen assortiment tonen wij de kosten voor de schutting met een prijs per strekkende meter. Deze prijs is gebaseerd op een schutting die geplaatst wordt in één strekkende lijn en een lengte heeft van 30 strekkende meter.

Wij begrijpen dat elke situatie anders is en het plaatsen van een schutting is dan ook maatwerk. Afwijkende afmetingen, hoeken, poorten en specifieke wensen zorgen ervoor dat elke tuin anders is.

Wij stellen dan ook graag een vrijblijvende offerte op zodat u exact weet wat de prijzen zijn voor uw schutting. Wilt u vooraf alvast inzicht krijgen?

Bekijk de tarieven schutting laten plaatsen.

Schuttinglatenplaatsen3 • Gras en Groen website

Bestaande tuinafscheiding verwijderen

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen doordat uw bestaande erfafscheiding niet meer voldoet? Dan is het zaak om de tuinafscheiding te verwijderen. Doet u dit zelf? Let er dan op dat er geen obstakels in de bodem zitten die het plaatsen van de nieuwe schutting verhinderen. Voorbeelden hiervan zijn afgebroken schuttingpalen, puin en wortels.

Gras en Groen kan u ook al het werk uit handen nemen. U kunt bij uw offerte aanvraag kiezen voor het verwijderen van de bestaande:

  • Haag
  • Hekwerk
  • Schutting
Schuttinglatenplaatsen5 • Gras en Groen website

Collectief een schutting laten plaatsen

Gras en Groen Schuttingen is sterk in het maken van duidelijke afspraken en haalbare planningen. Met name bij de oplevering van nieuwbouwprojecten verzorgen wij regelmatig het collectief plaatsen van schuttingen. In samenspraak met de bewoners zorgen wij voor een uniform straatbeeld waarbij de oplevering van het project vaak samenvalt met de betrekking van de woning.

Dit kunnen wij ondermeer doen doordat wij werken met VCA gecertificeerde monteurs. Zij mogen tijdens de bouwfase al aan het werk in nieuwbouwwijken.

Overweegt u om als collectief schuttingen te laten plaatsen? Bekijk hieronder dan eens enkele collectieve projecten die wij hebben gerealiseerd of vraag direct een offerte aan. Ga daarvoor naar collectief een schutting laten plaatsen.

Schuttinglatenplaatsen4 • Gras en Groen website