Natuurlijke tuin

Eigentijdse tuin met luxe en volop groen in Rosmalen

Geplaatst: 25/05/2020 Aangepast: 15/12/2023

Soms zeggen foto's meer dan duizend woorden, en dat is bij deze duurzame tuin in Rosmalen zeker het geval. Gras en Groen verzorgde hier de complete aanleg van de tuin inclusief het tuinontwerp, met enkele blikvangers die eruit springen.

Allereerst valt de geweldige overkapping achterin de tuin op. Deze overkapping zorgt voor opbergruimte, en daarnaast een zitruimte waar men lang kan genieten van dagen waarop de temperatuur aangenaam is. De sfeervolle inrichting zorgt ervoor dat het een plek is waar men maar al te graag zit.

Tevens valt direct de enorme hoeveelheid beplanting op. De grote diversiteit aan planten zorgt voor een zeer fraaie aankleding van de tuin. Een goede afstemming van bloeiperioden, bladvormen en kleurschakeringen dragen bij aan de beleving van de tuin. Het geeft een zeer wisselend beeld waardoor u keer op keer wordt uitgedaagd naar buiten te gaan en te genieten van de tuin. Daarnaast vormen de pergola's een basis waar de planten omheen kunnen gaan groeien, iets dat de tuin in de toekomst een nog fraaier aangezicht zal geven.

De hout beton schutting in combinatie met de donkere, stenen borders geven de tuin de finishing touch. Wij vinden deze tuin fantastisch geworden! U ook?

Zet nu een eerste stap richting uw droomtuin!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw tuinwensen te realiseren.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Soortgelijke projecten

Alle projecten