Overkapping Meteren

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Meteren laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Meteren geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappingmeteren1 • Gras en Groen website

Houten overkapping Meteren

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Meteren geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
Overkappingmeteren2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping Meteren

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Meteren. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

 

Douglashout in Meteren en omgeving

U komt douglassparren meestal tegen op armere zanderige grond. De productie van douglassparren neemt gelukkig toe. Wij betrekken dan ook veel hout uit de provincie Drenthe, waar de grootste aanplant is. Ook uit omringende landen zoals Duitsland en België komt veel douglas hout.

In de directe omgeving van Meteren vindt u geen douglassparren. Daarvoor moet u in natuurgebieden als De loonse en Drunense Duinen zijn, of in De Kampina en in de bossen van de Oisterwijkse vennen.

Overkapping plaatsen in Meteren

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Meteren? Gras en Groen kan de complete montage van de overkapping voor u verzorgen. Doorgaans doorlopen wij daarbij een vast traject. Na een eerste vrijblijvende afspraak in de showtuin bij Gras en Groen of bij u thuis in Meteren wordt er een ontwerp gemaakt. Dit presenteren wij aan u en bespreken ook de bijbehorende offerte. Nadat het ontwerp is geperfectioneerd en wij uw akkoord hebben plannen wij de opdracht.

Bij de uitvoering worden de poeren en banden geplaatst door onze stratenmakers van het hoveniersbedrijf. De timmermannen gebruiken dit als fundering van de houten overkapping die wij plaatsen bij u in Meteren. In enkele dagen plaatsen zij de overkapping en als laatste zorgen wij dat ook de dakbedekking wordt aangebracht. Uiteraard plaatsen wij de overkappingen niet alleen in Meteren, maar ook in aangrenzende steden en dorpen!

Overkapping Geldermalsen Overkapping Dreumel Overkapping Zaltbommel
Overkapping Tiel Overkapping Culemborg Overkapping Waardenburg
Overkapping Beneden-Leeuwen Overkapping Beesd Overkapping Gameren

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingplaatsenmeterenshowtuin • Gras en Groen website

Waar bent u naar op zoek?